reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
hejo ja zyje:p

AHACYNDA ja robiłam tak jak mgiełka. pięknie Nelunia przybiera i brawa za pierwszą dzielnie zniesiona szczepionke.
NOELLE ale nataszka jest boooska!!! no lasęcja rosnie.
GOSIAK udanych zakupów. podrózy w spokoju zazdroszczę bo mała jak tylko kilka minut w foteliku jedzie to drze jape jak oszalała....
ASITA i jak wizyta u lekarza?
SIHAYA powodzenia w dietce. Nadusia cuuudowna. mały aniołeczek:)
ANIUlka. jeszcze tylko troszkę i bedzie po. trzymaj sie dzielnie.
MGIEŁKA jak tam dziewczynki?
PAULINKO ulallalala bidulko:?( mdłosci sa prze......... współczuje. ale gorsza dla mnie była zgaga... horror....
AGNIESZKA jak tam chorowitki?
PIANKA Kalinka i Kubuś łobuzuja?
KROLEWNA brawa dla Lenki:)

u nas jakos leci. troszke paracuje i tworzę małej czapy:) juz mi sprawnie idzie. mała sie poprawiła (odpukac) i śpi ok. wczoraj spałysmy do 7.40 co nie zdarzyło się nam chyba nigdy!!

witajcie:)
Wczoraj miałyśmy ciężki marudny dzień.. jak to moja mama stwierdziła Nadusia tak ma co drugi dzień... i jakby się tak zastanowić to faktycznie. Jeden dzień jest ok, następny masakra i tak na zmianę;)
Ja dziś idę do gin, oficjalnie zakończyć połóg haha:D

Mgiełko na ten śluz w zasadzie nic nie powiedziała tylko inny probiotyk dała - w saszetkach więc muszę rozrabiać z niewielką ilością odciągniętego mleka. Niestety póki co nie widzę najmniejszej poprawy:(

Na szczęście temat kolek się wyciszył, brzuszek utrzymuje się miękki więc odpukać tfu tfu.. może chociaż z tym będzie już spokój.

Domik może tak już będzie i Lencia się unormuje i przestanie dawać popalić:) kciuki!!

Asitko powodzenia na wizycie i czekamy na wieści!!!

Paulinko współczuję mdłości... oj mnie męczyło męczyło więc nie zazdroszczę...:/ trzymaj się dzielnie!:)
a gdzie zdjęcie fasolinki?????????????:>

Ostatnia edycja:
Domik widziałam czapusie! Boskie są :-) idealne na sesje :-) Lencia to prawdziwa modelka rośnie hihihihi tyle mama jej gadżetów do zdjęć robi :D pięknie Lencia spała dzisiaj :D

Sihayko dobrze, że kolki się skończyły, tfu tfu :-) a kiedy na szczepienie? Ja już połóg mam oficjalnie zakończony od poniedziałku :-) trzymam kciuki za Twój koniec :D

Hej :-)
melduje po wizycie a wiec pechol w lewym jajniku ale niestety na iui nie moglam sie zapisać bo po mojej wizycie u gin. klinika juz nieczynna i jutro tez nie a iui powinnam miec w poniedzialek :-( po za tym w poniedzialek jestem na szkoleniu wiec nie dalabym rady jechac na iui :-( pechol jest owalny i gin. mial trudnosci zeby go zmierzyc ale ma ok. 189mm do wtorku powinien wytrzymac z peknieciem ale moj m. nie dostanie urlopu wiec niestety iui nie bedzie :-( sprobujeny naturalnie ale m. ma badanie nasienia w czwartek wiec nie wiem czy jak bedziemy sie kochac w poniedzialek to moze isc na badanie nasienia w czwartek czy nie? bo juz sama nie wiem????? Chyba jednak przełożymy to badanie na następny tydzień.
Dlaczego mam zawsze pod górkę??? Już nie mam siły starać się :-(

Ostatnia edycja:
Asitko ale by było jakby w tym cyklu bez iui się udało:) Trzymam za to kciuki:)
Sihaya fotki nie ma, bo wizyta była tragedia. 5 min. 10 sek usg. Dowiedziałam sie tyle, że ciąza jest, malutka ale żywa. Następna wizyta 4 listopada 16:20. Mam nadzieję, że wtedy sie więcej dowiem...

no chyba na tej już bylo widać, jak lekarz powiedział że ciąża żywa? choć sama nie wiem... ale u nas mówią ciąża żywa jak bije serce...

u nas jako tako mała dała popalić dziś i wczoraj wkłada całe piąstki do buzi ślini się oszaleć idzie a nie wydaje się głodna... smoczka mi wypluwa ehhh
ja się obrzarłam na noc... mała w kołysce zachwyca się karuzelą i nową umiejętnością tak kopie nogą w panel karuzeli aż przełączy z melodyjki na odgłosy natury lub bicie serca... ale ma zabawę i oczywiście cały czas ssie rączki ehhh
śpi jako tako... chyba zacznę odciągać pokarm po karmieniu żeby zwiększyć laktację bo w dzień jak śpi 30 min to góra... masakra jakaś noce tak co 3 godziny

reklama
Do góry