reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
hejo ja zyje:p

AHACYNDA ja robiłam tak jak mgiełka. pięknie Nelunia przybiera i brawa za pierwszą dzielnie zniesiona szczepionke.
NOELLE ale nataszka jest boooska!!! no lasęcja rosnie.
GOSIAK udanych zakupów. podrózy w spokoju zazdroszczę bo mała jak tylko kilka minut w foteliku jedzie to drze jape jak oszalała....
ASITA i jak wizyta u lekarza?
SIHAYA powodzenia w dietce. Nadusia cuuudowna. mały aniołeczek:)
ANIUlka. jeszcze tylko troszkę i bedzie po. trzymaj sie dzielnie.
MGIEŁKA jak tam dziewczynki?
PAULINKO ulallalala bidulko:?( mdłosci sa prze......... współczuje. ale gorsza dla mnie była zgaga... horror....
AGNIESZKA jak tam chorowitki?
PIANKA Kalinka i Kubuś łobuzuja?
KROLEWNA brawa dla Lenki:)

u nas jakos leci. troszke paracuje i tworzę małej czapy:) juz mi sprawnie idzie. mała sie poprawiła (odpukac) i śpi ok. wczoraj spałysmy do 7.40 co nie zdarzyło się nam chyba nigdy!!

witajcie:)
Wczoraj miałyśmy ciężki marudny dzień.. jak to moja mama stwierdziła Nadusia tak ma co drugi dzień... i jakby się tak zastanowić to faktycznie. Jeden dzień jest ok, następny masakra i tak na zmianę;)
Ja dziś idę do gin, oficjalnie zakończyć połóg haha:D

Mgiełko na ten śluz w zasadzie nic nie powiedziała tylko inny probiotyk dała - w saszetkach więc muszę rozrabiać z niewielką ilością odciągniętego mleka. Niestety póki co nie widzę najmniejszej poprawy:(

Na szczęście temat kolek się wyciszył, brzuszek utrzymuje się miękki więc odpukać tfu tfu.. może chociaż z tym będzie już spokój.

Domik może tak już będzie i Lencia się unormuje i przestanie dawać popalić:) kciuki!!

Asitko powodzenia na wizycie i czekamy na wieści!!!

Paulinko współczuję mdłości... oj mnie męczyło męczyło więc nie zazdroszczę...:/ trzymaj się dzielnie!:)
a gdzie zdjęcie fasolinki?????????????:>

Ostatnia edycja:
Domik widziałam czapusie! Boskie są :-) idealne na sesje :-) Lencia to prawdziwa modelka rośnie hihihihi tyle mama jej gadżetów do zdjęć robi :D pięknie Lencia spała dzisiaj :D

Sihayko dobrze, że kolki się skończyły, tfu tfu :-) a kiedy na szczepienie? Ja już połóg mam oficjalnie zakończony od poniedziałku :-) trzymam kciuki za Twój koniec :D

Hej :-)
melduje po wizycie a wiec pechol w lewym jajniku ale niestety na iui nie moglam sie zapisać bo po mojej wizycie u gin. klinika juz nieczynna i jutro tez nie a iui powinnam miec w poniedzialek :-( po za tym w poniedzialek jestem na szkoleniu wiec nie dalabym rady jechac na iui :-( pechol jest owalny i gin. mial trudnosci zeby go zmierzyc ale ma ok. 189mm do wtorku powinien wytrzymac z peknieciem ale moj m. nie dostanie urlopu wiec niestety iui nie bedzie :-( sprobujeny naturalnie ale m. ma badanie nasienia w czwartek wiec nie wiem czy jak bedziemy sie kochac w poniedzialek to moze isc na badanie nasienia w czwartek czy nie? bo juz sama nie wiem????? Chyba jednak przełożymy to badanie na następny tydzień.
Dlaczego mam zawsze pod górkę??? Już nie mam siły starać się :-(

Ostatnia edycja:
Asitko ale by było jakby w tym cyklu bez iui się udało:) Trzymam za to kciuki:)
Sihaya fotki nie ma, bo wizyta była tragedia. 5 min. 10 sek usg. Dowiedziałam sie tyle, że ciąza jest, malutka ale żywa. Następna wizyta 4 listopada 16:20. Mam nadzieję, że wtedy sie więcej dowiem...

no chyba na tej już bylo widać, jak lekarz powiedział że ciąża żywa? choć sama nie wiem... ale u nas mówią ciąża żywa jak bije serce...

u nas jako tako mała dała popalić dziś i wczoraj wkłada całe piąstki do buzi ślini się oszaleć idzie a nie wydaje się głodna... smoczka mi wypluwa ehhh
ja się obrzarłam na noc... mała w kołysce zachwyca się karuzelą i nową umiejętnością tak kopie nogą w panel karuzeli aż przełączy z melodyjki na odgłosy natury lub bicie serca... ale ma zabawę i oczywiście cały czas ssie rączki ehhh
śpi jako tako... chyba zacznę odciągać pokarm po karmieniu żeby zwiększyć laktację bo w dzień jak śpi 30 min to góra... masakra jakaś noce tak co 3 godziny

reklama
Do góry