reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Dziewczyny ja ostatnio spać nie mogę cały czas rzucam się w tym łóżku i nie potrafię się wygodnie ułożyć a łóżko do tej pory to wygodne miałam i jeszcze Antoś ostatnio się często budzi dzisiaj 4 razy wydaje mi się że ząbki mu idą bo dziąsełka spuchnięte o i ślinotok ale to juz od dłuższego czasu a ząbka jak nie ma tak nie ma, a mały co złapie to do buzi pcha.

Anulk@ ja jeszcze bym poczekała bo po co sobie podwójna robotę robić, bo teraz to trochę za szybko

Dziewczyny i jak tam katarki? Przeszły już ? U nas juz koniec na szczęście

aaa Gosiu a co to za panowie w kominiarkach Cię budzili rano ?:)

reklama
Witajcie
u nas wczoraj tak jak rano pisałam do końca dnia był sajgon brzuszkowy.. skończył się o 23ej... po czym Nadijka zasnęła i spała aż ją obudziłam na karmienie o 4ej!! musiała być strasznie zmęczona po całym dniu płaczu. Po karmieniu zasnęła mi przy piersi i spała do 7.30, i znów po karmieniu zasnęła od razu i śpinka nadal<jupi>
A wczoraj to już wszytsko szło - pieluszki ciepłe, suszarka, woda, noszenie, wozenie wózkiem, masaże, gimnastyki, kopry... szaleństwo istne;)
teraz już piszę to i uśmiecham się pod nosem ale wczoraj o 20ej przy karmieniu to ja (w przeciwieństwie do Małej) zasypiałam ze zmęczenia...
Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie lepszy.
Słońce wychodzi to jak będzie grzeczna to po następnym karmieniu uderzymy na spacerek:)

Anulk@ zdrowia w dalszym ciągu życzę!!

Agnieszko a co to z tym Twoim spaniem się porobiło?? też masz kolki:D haha... może czas łóżko/materac zmienić?? no ciekawe co Cię tak rzuca po tym łózku;)

Agacynda jak tam Anielka?

A co tu w ogóle takie pustki od wczoraj????????????

Hej,
Agnieszko dołaczam do niewyspanych - obudziłam się o czwartej i koniec spania, no ale to pewnie uroki trzeciego trymestru :)
Z praniem to ja już bym najchętniej wszystko - kupiła, poprała, poprasowała, żeby było już blizej do grudnia:-D

Dużo słoneczka dla spacerujących :-):-)
-ja się kiszę w domu, bo a) katar, b) infekcje dróg moczowych, c) Maks jest bardzo nisko ułożony i bardzo często muszę siusiu-ledwie zdążę wyjśc z domu już muszę wracać
Z choróbska został mi jeszcze zatkany nos, ale już nie jest źle- może nawet dziś przetrę okna?

hej
sorki nie poodpisuje wam bo brak mi sił, ogólnie w sobote pojechałam do tesco rano i wróciłam i sie zaczeło, żyganie gorączka i słabość, cały dzien leżałam, w niedizlee wszysko ok, pojechalismy po czapki zimowe dla dziewczyn, kombinezonów narazie nie kupiła, no i w poniedizałem mąż źle sie czuł a aj dobrze, a dziś od rana znowu mdłości i w ogóle słabo sie czuje, miałam dizs porobic fotki Lence ale narazie nie mam siły i ładuje bateryjke
jutro lub w czwartek jak bedzie ok to planuje jechac do Ch po jakas tunike/sukienke bo w sobote mamy impreze, poza tym musze kupić marynarke na obrone bo przecież ostatnio zgubiłam..

tak wiec tyle u mnie, brak sił :p

Anulka z tymi oknami to żart, rozumiem? daruj sobie kochana i m. zaprzęż do pracy...a Ty się nie waz okien tykać.
Z siku miałam podobnie heghe.. oj ciągle musiałam korzystać z uprzejmości restauracji itp w czasie spacerów;)

Domik współczuję... :( wypocznij teraz trochę, odetchnij...

My jemy i jak zaśniemy ładnie to idziemy się spacerować:)
A na kolkę... właśnie siora mi jedzie do czach po maść, która ponoć czyni cuda;)
jest też albo raczej był polski odpowiednik - ale z tego co widzę w aptekach internetowych niedostępny Flatulin. A ta czeska to Pupik:) http://www.lekarna-druzstvo.cz/inde...oti_nadymani_Pupik_100ml&detail=8594002951399 Koleżanka mi poradziła, a jej - pediatra:)

Ostatnia edycja:
Agus to moze musisz zmienic ustawienie lozka? :-) albo z mezem zamien sie stronami :p

Domik a co sie dzieje, ze Lenka tak placze?

Krolewno to rozumiem, ze jak juz kupowac marynarke musisz, to praca przeszla? :-)

Sihayko wspolczuje wczorajszego dnia.oby dzisiaj byl lepszy. A co to za specyfik Ci siostra ma przywiezc? Ja do czech mam 35 minut wiec w razie czego warto wiedziec :-)

A Anielka ma sie bardzo dobrze. Dzisiaj byla polozna i wazyla Ksiezna, ktora ma juz 3780g :D pieknie przybrala :D

Królewno nie próbowałam, bo te wszystkie kropelki ponoć po skończeniu 1 mc można..

Maść już kupiona, kurier wezwany - czekamy na przesyłkę:D

Agacyndka wstawilam link tej maści, ziołowa jest na bazie kopru, kminu itp...

reklama
Do góry