reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Aaaaa widzisz :-) a ja już myślałam, że wyjechał :D hehehe

Chciałam się pochwalić, że przekroczyłam już próg wagi sprzed ciąży :-) fakt że aż o 0,1kg hehehe ale zawsze to jakiś początek :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka ja bym obstawiała zębiska:))) Kupka jest normalna?Agacynga jak dostaniesz wózek to czekam na fotki:)Kurcze jakaś taka mnie rezygnacja jakaś dopadła...

Agacyndka gratuluję wagi!!
Agnieszko i jak Antoś?? gorączka się utrzymuje? jakieś dodatkowe objawy? czy jednak ząbki??
Paulinko a co to za stan rezygnacji, hm??
Asitko jak nastawienie przed jutrem??

Agacynda oo a ja myslałam, że już masz ten wózek :) ale jak mówisz że to i tak krótko to dobrze :) Jak Anielka? Gratuluję wagi!!! :)

Sihayko jak Nadusia się miewa? Brzuszek mam nadzieję nie bolał wczoraj?

Asitko &&&&&&&

Agniesiu ja też myślę, że ta gorączka to od ząbków może być. A jak dziś się miewa Antoś?

Paulinko nie poddawaj się!

Noelle a z Tobą co kochana się dzieje? Co u Was?

Pianko jak dzieciaczki?

Gosiaku już nie wiem co jest Nadusi, noc w miarę przespała ale od wczoraj w ciągu dnia ma tak, że zje śpi godzinę budzi się, popłcze zje coś lub nie i znów zasypia na godzinę itd...dziś tak samo... i ma pieniste kupki... przez kilka dni ich nie widziałam ale wczoraj i dziś zauważyłam znowu...
Jutro idziemy do kontroli bo lekarka dzis tylko "u dzieci chorych" przyjmuje, a jutro na zdrowej części... ciekawa jestem co powie ehh...

eh Antoś dalej ma gorączkę nie jest tamjakoś strasznie wysoka bo 38 ale jest al coś mi się wydaje że gardełko ma czerwone bo niby je normalnie ale tak jakoś dziwnie łyka

Pianeczko jak tam maluchy zdrowe?

Asitko trzymam kciuki

Paulinko nie poddawaj się kochana

agacynda pięknie, a jak karmisz to jeszcze sporo z Ciebie Anielka wyciągnie ;-)
Agnieszko a może trzydnióweczka się szykuje? a przed snem możesz meliskę sobie strzelić na wyciszenie :tak:
Sihaya trzymam kciuki żeby brzuszek już odpuścił
paulinko ja po ostatnich wiadomościach w TV o tych katowanych dzieciaczkach też przybita chodzę :-( w głowie mi się nie mieści jak tak można zrobić i nie mogę się z tym pogodzić :no:
Anulk@ jak się czujesz? wiem że niektóre dziewczyny piorą wcześniej i chowają do poszewek żeby się nie zakurzyło więc jeśli masz być spokojniejsza że jesteś przygotowana to do dzieła ;-)
domik Lena już sobie odpuściła harce?
Moje pociechy na szczęście zdrowe, mały trochę marudny ale jak masuję mu dolne jedynki to jest ok więc pewnie ząbki się szykują może od dołu rozpychają w sumie córce wyszły na 7 m-c więc byłoby podobnie chociaż mam cichą nadzieję że wyjdą później :-pmały śpi różnie raz budzi się ze dwa razy innej nocy jak np dziś co 2 godz i od 23 do 5 rano pochłonął 500ml kaszki :szok:

reklama
Aguś to może do lekarza z Antkiem? 38 stopni i czerwone gardełko to jakieś objawy. Może zęby a może przeziębienie go jakieś dopadło?

Sihayko oby Nadusi szybko minęło. Męczy się kobitka... A jak maść ? Dotarła?

Gosik no jeszcze nie ma wózka, niestety. A Anielka coś miała słabą noc i kiepski poranek. Ciężko jej spać było. W nocy mi się budziła co dwie godziny na cyca a rano już ze mną w łóżku prawie w ogóle nie spała. Teraz odsypia na huśtawce a ja ledwo na oczy widzę... Zaczęłam znowu jej podawać d+k i mam wynik.

Pianko oj wyciągnie ze mnie dzieć tych kilogramów :-) jak idę spacerem do rodziców to wchodzę do domu mokrusieńka (mieszkają tuż pod górami, więc mam nieziemski skos do pokonania) :-)

Paulinko napewno wstawię zdjęcie wózka jak tylko się pojawi :-) odepchnii od siebie te złe emocje i działaj dalej Kochana :-) popraw sobie humor jakimś drobiazgiem i zobaczysz, że będzie lepiej :-)

Do góry