reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Sihayko no właśnie jak napisałam, to zobaczyłam :-) to koniecznie daj znać jak to cudo działa.

Królewno no to będziemy trzymać kciuki jak już podasz Nam termin :D wszystkiego najlepszego dla Majeczki!!

reklama
Napiszę Agatko;)

My właśnie wróciłyśmy ze spaceru -w ostatniej chwili, bo pora karmienia nadeszła haha i tyle co się przebrałam i Nadusia już o jedzonko zaczęła się domagać;)

a gdzie reszta??

Oj tez bym poszla na spacer z moja Maruda dzisiejsza ale pada od rana... Gwiazdolina dzisiaj nie moze spac obok mnie. Co ja odkladam to placze. Wiec spi mi na cyckach i brzuchu. A ja uwieziona, ale tez mi sie oczy zamykaja. Szkoda ze zakladaja mi cieplomierz mi mieszkaniu bo inaczej juz bym kimala.

Lenka znów ma katar... nie wyrabiam.... padam na pysk. tylko u mnie chce byc bo inaczej wyje. i to na rękach noszona bo inaczej best ryk... teraz zasneła. ciekawe na ile. juz od 2 tygodniu budzi się przed 5 i dalej spac nie chce. 10 min zabawy i bek, ze chce zwiedzac dom... nie musze mówic jak wyglądam. matka zoombie to ja....

Domi u mnie podobnie tylko ż4 ja mam do tego jeszcze niewygodne łózko no i Antoś budzi się co najmniej 4 razy w nocy przez te zęby niech już któryś mu wyjdzie to może sie wyśpię, bo rano wstaję z takimi worami pod oczami że szok

Hej kochane :)

Jakoś nie miałam ostatnio głowy do pisania.

Agacyndo super, że przetrwałyście pierwszą samotną nockę :) Fajnie, że kąpiel w olejku pomogła Anielce :) pięknie gwiazdeczka przybiera na maminym mleczku :)

Sihayko a to Twoje pierwsze samotne dni z Nadusią? Bidulka ta nasza Nadusia no i Ty razem z nią. Windi też nie pomógł? A kropelki niby od 1mca ale nam też lekarka powiedziała, że można wcześniej tyle że wtedy mniej się daje. ja dawałam chyba od 3tygodnia.

Anulko biedna Ty jesteś z tym przeziębieniem :( Dużo zdrówka oczywiście!!! co do ubranek to ja prałam dopiero w 37tc ale jak Tobie się nudzi to możesz wyprać a później jeszcze raz chociaż nie wiem czy jest sens ;)

Aguś widzę, że u Ciebie też ciężko ze spaniem to nic dziwnego że jesteś zmęczona i siły nie masz na nic. A od czego ta bezsenność? Chyba nawet ziółek przed snem się napić nie możesz bo karmisz Antka? Mam nadzieję, że coś wymyślisz na dobry sen, albo mąż ;) a Ci panowie w kominiarkach to ABW, zrobili sobie akcję u mnie pod oknem, w kominiarkach i z giwerami zawinęli jakiegoś gościa.

Domik a co tam u Ciebie się dzieje kochana? Właśnie doczytałam o katarku Lenki :( a byłaś z nią u lekarza? A Lence jeszcze ząbki wychodzą to pewnie dlatego taka marudna. A właśnie niedawno gdzieś czytałam, że niby katar też od ząbków może być właśnie ale czy to prawda to nie wiem.

U nas ok, wczoraj byłyśmy same z Sarą i byłyśmy na basenie a dziś trochę spraw musieliśmy pozałatwiać. Napisałam na gr więce ;)

Gosiu no niestety nie mogę pić ziółek bo Antka karmię, nie dość ze spać nie mogę to jeszcze wstaje rano z bólem pleców, ale co sę dziwić jak Antos waży 9 kg albo już i wiecej chociaż mam nadzieję ze nie bo teraz zaczął rosnąć nie wszerz tylko w górę :)
ooo kochana to akce pod blokiem miałaś jak z filmu jakiegoś :)

Domik Agnieszko łączę się z Wami w bólu niewyspania;) Nadusia w nocy strasznie marudziła, na szczęście nie kolkowo, a po prostu - bo kto powiedział, że noc jest do spania? haha... teraz tez niby śpi a coś tam sobie marudzi pod noskiem...
Oby jak najszybciej Lenusi przeszedł katar, a Antosiowi wyszedł ten upragniony ząbek:) Trzymajcie się dziewczyny!!

Gosiaku tak, od tego tygodnia jesteśmy same, tzn jeszcze w zeszły poniedziałek też byłyśmy ale wtedy nie było tematu brzuszka - który zaczął się od wtorku;)
Jutro idziemy do kontroli to zapytam o te kropelki...
A Ty widzę masz pod domem atrakcje rodem z filmu sensacyjnego hehe...
A jak na basenie Wam poszło??

Ostatnia edycja:
Aga ja się łączę z Tobą w bólu pleców... wystarczy, że się schylę na kilka min i czuję się jakby mi ktoś baseballem przywalił w plecy :(

Sihayko słodkie są te marudzenia na początku ;) A Nadusia towarzyska dziewczynka więc sobie gada :) Na basenie było dobrze, obie przeżyłyśmy :))

Agacynda co u Was? Masz już wózek???

reklama
Domik i Agnieszko wspolczuje ostatnich nocek... No niestety, zeby musza wyjsc. Ja to sie juz boje na sama mysl.

Sihayko a gdzie maz ze mowisz ze sama jestes?

Gosik super ze przezylyscie basen :-) oby tak dalej :] a wozek bedzie w przyszlym tygodniu, szybko bo zazwyczaj czas oczekiwania na teutonie to okolo 6-8 tygodni.

Do góry