reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Agacyndo super że nocka tak pięknie minęła ;) zakropila Saruni nosek mlikiem i katar jakby się zmniejszyl. Czy to możliwe że tak od razu jest poprawa?

Paulinko ale masz cudnego synka! Mały elegancik :))

reklama
Oj Dziewoje z tym spaniem dzieci to ciężki temat :-) hihihi ja to naprawdę mogłabym z Nelką cały czas spać. Aż mi dzisiaj nieswojo było jak spała w łóżeczku :-)

Pianko a co tam u Kubuleńka słychać? Coś zajada nowego? :-)

Paulinko no jaki przystojniak z Twojego Mikiego :-) będzie rwał kobitki na te oczy :-)

Gosik wszystko jest możliwe :p

Agacynda wlasnie przeczytalam w necie że babka się pytała lekarza o to mleko do nosa to jej powiedział że nie wolno dawać bo mleko zawiera tłuszcz i jak się dostanie do płuc to moze powodowac zachlystowe zapalenie pluc ale ile w tym prawdy to nie wiem. Tak pisze zebys wiedziala :)

Hmm to dzięki za info. Na wszelki wypadek nie będę jej podawać.
Moja Gwiazdolina dzisiaj coś ma problemy brzuszkowe. Ale tfu tfu nie takie mocne. I na swoje nieszczęście zostałam dzisiaj na noc sama bo mój A do warszawy pojechał na topgear... Boję się normalnie tej nocki tak że szok.

Agacynda mam nadzieje ze bedzie dobrze i sobie na pewno poradzicie doskonale! A po tej nocy juz nie bedziesz sie bala niczego, to taki chrzest bojowy :) a w razie czego masz cos zeby jej podac jakby bylo mega zle?

Agacyndo - na pewno się nie przydadzą, bo nocka minie spokojnie, a w ogóle to nie jestes sama, bo jestesmy z Tobą:tak:
a na marginesie - to moze ja bym dostała tego mleka do noska, co? :-D:-D nie zachłysnę się obiecuję, a może mi pomoze, bo mam klik do pasa, nie mogę oddychać i wszystko mnie boli... mój mąż tez walczy juz 2 tygodnie i co się podleczy to od nowa

Paulinko - wielce przystojny chłopaczek:tak::tak:

reklama
Do góry