reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Anielka miala dobry dzien do 17... Teraz ma faze prezenia i zanoszenia sie, ale puszcza baczki wiec jestem spokojna. Specjalnie nie jadlam dzisiaj nic nabialowego i nie podalam witaminy. Jestem ciekawa jak bedzie po kapieli i zasypianie. Kupilam dzisiaj nianie elektroniczna wiec zaczne ja klasc do lozeczka w sypialni jak my jestesmy na chodzie jeszcze. Bo tak to spedza z nami wieczor w duzym pokoju ale musze ja zaczac regulowac...

reklama
Ja tez mam taka z video nianie, super sprawa bo sie nie zastanawiasz co sie dzieje z malenstwem no i wykapac sie moge spokojnie czy poodkurzac w dzien a tak to pewnie by mi soe wydawalo ze placze ;) jak puszcza baczki to dobrze. Mam nadzieje ze eksperyment poskutkuje. A jak idzie z karmieniem? Co ile h Anielka je?

KROLEWNA córcia prześliczna :-)
pozdrawiam Was wszystkie :-)
ja tylko na chwilę zdać relacje z wizyty, a wiec drożności mój gin. nie robi ani nie zna żadnego lekarza godnego polecenia :-( ale w lewym jajniku jest pęcherzyk ma na razie 0.97mm i we wtorek mam przyjść na usg żeby zobaczyć ile urósł i prawdopodobnie w piątek za tydzień iui :tak:ściskam Was wszystkie i życzę miłego weekendu :-)

Asitko super że jest pęcherzyk! Trzymam mocno kciuki żeby urósł i za pomyślną iui! &&&&& pozdrowienia dla Ciebie, udanego weekendu :)

Asitko no to super ze jest pecherzyk!! Trzymamy kciuki za wzrost pecherzyka i pozytywny wynik iui :-)

Gosik Aniela je co dwie godziny, w nocy pierwsze karmienie mam po pieciu godzinach a nastepne juz tez co dwie. Dzisiaj w ciagu dnia to jadla co godzine... Jak jestem u mamy to w ogole malo mi spi. Sama w lozeczku budzi sie po 10 minutach i juz sie nie da przekonac...
A te zajecia basenowe to macie raz w tygodniu?

Tak, raz w tygodniu 30 minut. Może Anielka czuje że jest gdzie indziej jak jesteście u mamy i dlatego tak słabo śpi. A tak to ładnie Ci w nocy śpi już. Moja przez pierwszy miesiąc co trzy godziny jadła w dzień i w nocy.

zazdroszcze Wam tego basenu. ja to bym na nasz miejski bala sie isc, bo dzieci maja problemy skorne. moj kuzyn zarazil sie jakims dziadostwem i od ponad roku nie moga wyleczyc. a ciotka dalej go na ten basen posyla :|

a Anielica spi dosyc ladnie, ma tez dni gdzie budzi sie co 2-3 godziny ale generalnie to ladnie przesypia. tyle ze spi narazie z nami w lozku, wiec to moze dlatego. dzisiaj ja planuje do lozeczka odstawic.

U nas akurat fajnie bo w pobliżu mam dwa baseny dla maluchów więc się nie boję, a dalej trochę jest jeszcze jeden. My chodzimy na ten http://www.wodnekrolestwo.pl/
No to super masz z Anielka :) trzymam kciuki za pierwszą samodzielna nocke Anielci! &&&&

Ostatnia edycja:
reklama
U Ciebie Agatko z tego co widzę też prowadzona jest nauka pływania dla niemowląt w OSiR i Aquababy, chyba że źle sprawdziłam :)

Do góry