reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Tak jest, tylko na tym basenie taki syf ze szkoda gadac... Kiedys to byl na poziomie. Ale od jakis 2-3 lat tam jest kila i mogila... Fee... Kiedys trenowalam plywanie na tym basenie, ale jak sie przeprowadzilam do wro to zaczelam we wro treningi. Raz z ciekawosci poszlam w zeszlym roku na ten basen i bylam przerazona tym co zobaczylam.

reklama
u nas lepiej. i ja i mała powoli żegnamy chorobę.

KROLEWNA piękna Lenka!!!

ASITA to teraz trzymamy kciuki bardzo mocno!!!! a gin nie mówił czy warto poszukac kogoś i udrożnic jajowód?
AGNIESZKA Antos lada moment będzie wołał mama :) juuupi jeee
GOSIAK ekstra basenik!!! zdrówka!
AGACYNDA O takim sposobie to nie słyszałam. fajowy wózeczek będziesz miec. powodzenia w dzisiejszym spaniu w łożeczku
SIHAYA dobrze, że mała ma się lepiej I że wyniki też ok. U NAS JESZCZE SIE PSRAWDZAŁA CIEPŁA PIELUSZKA NA BRZSZEK. a jak mała dawała koncerty wieczorem to ciepła kapiel byla wybawieniem. jeszcze szum wody ją uspakajał i szum suszarki. w domu się śmiali ze mnie, że puszczam jej tą wode, ale jak zobaczyli, że działa to sami łazili do łazienki:rofl2:

to super Domik ze u Was juz lepiej :-)

melduje ze mamy pierwsze 40 minut samotne lozeczkowania z jednym dokarmieniem :-) zobaczymy jak to dalej pojdzie.

o wlasnie. Sihayko a Wasza Nadusia jak spi? z Wami czy w lozeczku?

ja to bym mogla caly czas spac z Nelcia ale czuje ze bylby problem pozniej zeby odzwyczaic...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Domik super że u Was lepiej już! :)

Agatko gratuluję pierwszego sukcesu :) ja też bym mogła z Sara spac ale za dużo się super niani naogladalam i problemów ze spaniem samotnie dlatego my rano mamy czas na tulenie i dosypianie razem. A widzisz to szkoda z tym basenem :( chyba że do Wro będziesz jeździła. Tam chyba są takie baseny?

A co do szumu suszarki, wody, odkurzacza etc to jest taka aplikacja na tel, nazywa się Smiring i tam są różne takie dźwięki uspokajajace dla maluchów. Sama korzystałam :)

Do wro to za daleko jak na jazde tylko na basen, bo to godzina w aucie. Moze jak wroce na uczelnie, to moj A bedzie z Nelka na basen smigal a ja na zajecia. Zobaczymy... Do marca mam jeszcze troche czasu.

Musze sobie zobaczyc ta aplikacje :-)

Agacynda moze cos wymyslicie z tym basenem :) jak nocka Wam minela?

Co tam dzis u Was dziewczynki?
Sihayko jak Nadusia i kolki?

Pewnie weekendowe pustki beda na forum :)
U nas kataru ciag dalszy, kropelki srednio pomagaja. Zastosuje sposob Agacyndy i zobaczymy.

Gosiu zaaplikuj jej kilka kropel tak jakbys normalnymi kropelkami kropila nosek.
A Nam nocka bardzo fajnie. Od 23-3 spanko, karmienie i od 4-7 spanko a pozniej juz sama nie chciala spac wiec wzielam Nelke do lozka :)

Noooo Sihayko jak Nadusia?

agacynda chyba faktycznie coś z tym mlekiem jest bo ja słyszałam że jak oczka ropieją to też warto swoim mlekiem przemywać :tak:co do spania razem to potwierdzam ciężko później pozbyć się bobasa dlatego ja drugi raz się nie dam i Kubiszon już śpi w swoim łóżeczku w drugim pokoju :-p
domik moja jak była maleńka lubiła zasypiać podczas odkurzania :-D a w nocy wystarczyło zawinąć w kokon, pobujać i szszszszsz... do uszka i dziecka nie było ;-)
Asita no to zaciskam kciuki jeszcze mocniej! :-)
Noelle odgrażałaś się że z nowym lapkiem będziesz często i co? na obietnicach się skończyło! lanie będzie łobuzie! jak Nataszka?

Agacynda nasz Mikołaj do roku czasu w ogóle z nami nie spał. Zawsze w łózeczku, Jak skończył rok to zaczął sie budzić w nocy i wędrował do nas tak koło 2 w nocy:) No a teraz się wycwanił i odłożony do łóżeczka budzi się po 20 minutach i absolutnie spać nie chce, a jak go położe na łóżku to 2 minuty i śpi:) Tak więc dziecię moje śpi z nami:)

reklama
No i wrzucę Wam myszę moją:)

Załączniki

• IMG_1081.jpg
    IMG_1081.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 38
Do góry