reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
No wlasnie... Cena. Ale kuzynka moja ma i jest meeeeeega zadowolona. Mowi ze warto zainwestowac. No to inwestujmy. :-)
Tak, mleko swoje jej dalam do noska. Kilka kropel.

To jeszcze fotelik do auta nowy będziesz musiała kupić? Bo tamten chyba też sprzedajesz w zestawie? Ja sobie graco zostawiłam dla fotelika i spacerówki bo jest fajna a kupiłam sam głęboki wózek. Ale ta teutonia jest boska!!!! Jaki kolor byś brała?

Asitko kciuki za wizytę i pęcherzyk!!!!!! czekamy na wieści po:)

Agacyndka ale numer z tą gondolą...

Nam udało się wczoraj wieczorem pobrać mocz Nadusi,m. od razu zaniósł do laboratorium i dziś idziemy na spacer po wyniki;) oby wszystko ok wyszło...

Dla wszystkich chorowitków zdrówwwwwwwkaaaaa i słonko przesyłam:)

Dzis pierwszy dzień bez wit K, od wczoraj brak produktów mlecznych i tak: z nocnych 3 karmień dwa spokojne, poranne też ok...

Gosiaku windi jeszcze nie stosowałam, Mała wczoraj wieczór i dziś rano sama bączki popuszczała. Robię jej tez masaż przy każdej zmianie pieluszki, ale przy "przewijaku" windi przygotowany czeka w pogotowiu:)

No jak juz brac ta teutonie to w zestawie 4w1... Ja mam do swojego graco dwa foteliki ale jeden, ten z baza zostawiam. Reszte sprzedaje... Opchne za tysiac zlotych. Mysle ze pojdzie. Fajny wozek kurcze ale niestety... A kolor mi sie podoba taki ciemniejszy braz (4810).

Sihayko no to coraz lepiej z Nadusia, dobrze dobrze. A na co te wyniki moczu robicie?

Królewno Lenutka super sie prezentuje:) i jaka radość na dziobku i w oczkach hehe...

Agnieszko mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...:) Antos rozbraja po prostu :)

Agacynda metoda mleko do nasa wow! nie słyszałam wcześniej a dobrze wiedzieć hihi...
Niesamowite ile my się tu może od siebie nawzajem dowiedzieć ciekawostek, aż się czasem dziwię:D
A mocz lekarka kazała nam zrobić, że to rutynowe badanie przy dolegliwościach brzuszkowych. Dała skierowanie więc zrobiliśmy. Wyniki tez już mamy - jest ok:) przynajmniej jak na moje oko i to co się orientuję w temacie:)
A jak Anielica?

Gosiaku zgłaszam pierwsze użycie windi:] pomogło! najpierw gazy a potem kupsko od razu się pojawiło;) i Nadusia od razu spokojniejsza się zrobiła:) Dzięęęęęęki wielkie za radę:*

No to Sihayko super, że z Maleńką po tym windi lepiej!! Ależ musiała się kobitka męczyć.
A z tym mlekiem to wpadłam gdzieś w internecie a później mój A przyszedł z pracy i też mi o tym powiedział... No to sprawdziliśmy. I działa :-) już Nelki nie męczy katar tylko jak kichnie to coś się w nosku pojawia.
A Anielica ma się dobrze. Dzisiaj coś często o jedzenie krzyczy, nie wiem czemu... No ale mam, to daję :D

Zamówiłam wózek. Udało mi się z rabatem na ponad 500zł... :-)

Sihayko nie ma sprawy, ciesze sie bardzo ze pomoglo! U nas tez natychmiast byla ulga a jak pierwszy raz zaczely gazy odchodzic to sie przestraszylam tego dzwieku :) szkoda ze to nie zapobiega kolce na zawsze ale zawsze to natychmiastowa ulga dla malenstwa.

Agacynda super ze wozek juz zamowiony! Juz pewnie sie doczekac nie mozesz ;) a graco spokojnie pojdzie za 1000zl, ludzie je kupuja. Ja nigdy nie moglam trafic na uzywke bo zawsze mi go ktos sprzed nosa sprzatal. No i piekny rabat ugralas ;) A sposobu z mlekiem musze sprobowac koniecznie! Narazie zapodalam Sarze kropelki do nosa i jest lepiej.

No fakt Gosik, uzywane graco schodza jak cieple buleczki a juz w szczegolnosci w tym kolorze ktory mam :-))
Juz tupie nozkami na nowy wozek hihihihi

A jak Saruni lepiej po kropelkach to mlekiem nie musisz narazie probowac aczkolwiek zawsze masz pos reka hehe kiedy na basen z Mala idziesz? Czy jyz bylyscie samotnie? :-)

reklama
Agacyndko ale zawsze warto znac taki sposob na katar ;) no domyslam sie ze juz tupiesz nozkami hehe super jest ten wozek! A na basen idziemy w poniedzialek, oczywiscie jak nie bedzie juz kataru. Jak Anielka dzis sie czuje?

Do góry