reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Agacynda heh ja też szukam wózka:) Ale takiego na codzień dla babci... Parasolką z Mikołajem jeździć nie chce, a jak zoaczyłam mojego acoustika po tych jej spacerach to aż się przeżegnałam. Buda od środka ubrudzona tak, że aż wstyd j ją otwierać. Pełno plam po sokach i czekoladzie, ten materacyk do spacerówki i ochraniacze na pasy tak brudne i poplamione, że prałam już dwa razy i jeszcze mało. Dobrze, że wózek grafit to tak plam nie widać. Do tego popsuła ostatnio zapięcie pasów (naprawione już) a teraz patrzę, a tam popsute zapięcie tego pałąka... Szkoda mi tej spacerówki, więc szukam innej, taniej- niech sobie ją dojeździ:))))

Anulka mój Mikołaj jak się urodził to tonął w rozmierze 50, a jak miał miesiąc to już 62 nosił, więc tak myślę, że lepiej 62 kupić:) Mały będzie miał na imię Maksymilian?

No jak widać jestem przypadek beznadziejny. W tamtym miesiącu owu była, a w tym już jej się znudziło. No i niech gin myśli co z tym zrobimy...

Anke tak mi przykro:( ściskam Cię mocno i mam nadzieję, ze jednak wszystko dobrze się skończy i poniedziałkowa beta znów wzrośnie:* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kontynuując temat dolegliwości brzuszkowych ja też postanowiłam odstawić mleko i cały nabiał....juz cały dzien dziś nie tknęłam... (choc do tej pory jadlam cały czas, od początku ciązy i zaraz po porodzie też)
No i odstawiam na kilka dni wit K.
Bobotic jako ratunek po 28dż już sobie zapisałam;)

Agnieszko zdrówka dla Antosia!! Domik dla Was też!!

Paulinko!! a co to za pesymizm, hm?? uszy do góry kochana!! idź do gin niech cos zaradzi a owulka może się spóźni?? albo jest taka przyczajona - ukryta... nie trać wiary!!

Melduję że od godziny nie śpimy ;) moje dziecię ma katar i się męczy.
Domik to dobrze że Ty już lepiej, Lence mam nadzieję że przejdzie też szybko. Hehe to chyba tylko moje dziecko się cieszy na widok Fridy i ma niezły ubaw jak jest w uzytku :) do noska też mogę jej psikac ile chcę :)

Agacynda a ten sprzedasz? Moje dwie koleżanki mają Mure i sobie chwalily gondole chociaż już jako spacerowe to nie bardzo. Daj znać jak coś znajdziesz :) powodzenia w szukaniu przyczyny brzuszkowych dolegliwosci!

Sihaya daj znać jak Nadia zareaguje na odstawienie witamin i nabiału. Windi używałas?

Paulinko u mnie też tak było że była owulka a później niby nie i wtedy kiedy jej niby nie było to zaszłam w ciążę także trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
dzień dobry
Gosiu widzę ze nie tylko ja spać nie mogę :)

Domi mój Antoś tak samo reaguje jak widzi fride albo kropelki jeszcze nic nie zrobie a już wie co go czeka. Zdrówka dziewczyny

Agacyndo ja też muszę kupić nowy wózek bo spacerowa ma małe kółka a zimą sobie nie wyobrażam z nią walczyć

wiecie co mój synuś próbuje mówić mama i czasami mu wychodzi bo tak całymi dniami jak mnie widzi robi mmmmmmmmmmmm hee strasznie śmiesznie to wygląa bo aż cały skacze cieszy się i robi mmmmm

Agnieszko pewnie słodko to musi wyglądać:) fajnie jak tak dzieci cieszą się na widok rodzicow, wtedy od razu humor się poprawia :)

Agata ;> nie szkoda CI kasy na nowy wózek?:p czy sprzedajesz ten?? :) dorjany mają największa gondole na rynku :) te nowe :p
:):)

wpadłam wam pokazać moją półroczną Lenutkę :)

Anke: strasznie mi przykro... mam nadzieje ze jednak to jakas pomyłka i beta będzie wysoka..!!

chorowitkom życze zdrowia :D
i spadam testowac nowy aparat :p

Załączniki

• DSC08778.jpg
    DSC08778.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 41
Gosiak mój mały też toleruje Fridę ale pewnie z czasem mu przejdzie :-p pamiętam że córa też na początku zacieszała a później jej się odwidziało i szarpanie rurki było :rofl2: jak na razie najwięcej śmiechu ma przy czyszczeniu uszu - uwielbia :-D
Królewna fajniutka córcia!

reklama
Dziewczyny ten sprzedaje wozek, dwa mi niepotrzebne. Kasy mi szkoda ale co zrobic... Mam odlozone pieniadze na thermomix wiec kupie porzadny wozek. Chyba sie skupie na teutoni beyou.

Krolewno sliczna Twoja Lenka :-)) a jak tam z magisterka?

Agniesiu zazdroszcze takiego widoku :-) juz bym chciala zeby Anielica tak zaczynala :-))

Gosiu walcz z katarem!! Ja wczoraj zastosowalam metode pt troche mleka do nosa i o dziwo podzialalo. Zdecydowanie mniejszy ma Aniela katar...

Do góry