reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

To chyba jest niemożliwe bo gdzie te 18cm jest? Wydaje mi się że są większe. Kurde piszą takie głupoty i weź tu bądź mądry człowieku.

reklama
wow na to bym nie wpadła, że nawet dla takiego maluszka gondolka moze byc za mała...:eek:
Pianko termin mam na 17 XII i z OM i z wszystkich usg, ale tak z tydzień wcześniej jakby... czemu nie;-)

a taki kombinezon na zimę to jaki rozmiar kupic -62?

Anulka kombinezon na pewno bedzie dobry a nawet moze byc za duzy. Wszystko zalezy od tego jaki dlugi dzidzius sie urodzi :) ale jak kupisz na 62 to na cala zime Ci starczy bo 56 pewnie po miesiacu bylby za maly.

Agacynda i jak, napisalas do jakiegos sprzedawcy? Najlepiej jakbyscie sami sprawdzili w jakims sklepie jak to wyglada. Anielka juz spi? :)

Mi juz dzi troche lepiej, mam nadzieje ze jutro bedzie juz calkiem dobrze

Zapomnialam napisac wczesniej: Paulinko jak to owulacji brak? Na pewno jej nie bylo? Jesli tak to moze wlasnie popros lekarza o jakas stymulacje. A po tych hormonach nic sie nie poprawilo?

Ostatnia edycja:
Gosik spi kolomnie na kanapie :-) ja chyba jej odstawie ta witamine d+k i bede podawac sama d... a do sprzedawcy zadnego nie pisalam, bo wszedzie maja podane szerokosc 30cm. chyba czeka mnie zakup nowego wozka... wiec siedze i ogladam cos do kupienia.

PAULINKO to oby lekarz coś zaradzil na brak owulki. dupa blada...
ASITA no to tyyyyle czasu jeszcze muszę czekac na wieści!!! jak ja wytrzymam :p
GOSIAK fajnie, że Ci lepiej. podrzuc trochę zdrówka do nas.
AGNIESZKA Zdrówka dla Antosia :)
ANIULKA ja miała kombinezon na 56 do 4 kg, a Lena się jeszcze w nim okropnie topiła, po mimo tego, że ubrana była kakretnie pod tym. ale 62 to taki uniwersalny rozmiar. posłuzy na dłużej.
AGACYNDA to że małej do tej pory po mleku nic nie było to jescze nic nie świadczy. takie objawy nie są od razu. u mnie w szpitalu ten tydzień i w domu kilka dni też było ok. jadlam praktycznie wszystko. mleko też. dopiero potem się zaczeło. spróbowac zawsze możesz. jestem w szoku co do wózka!!! a to dziady. tylko kasę zmarnowałaś....
ANKE... NIE....!!!!!!!!!! oby wszystko sie potoczyło dobrze bo to nie może byc prawda!!!

reklama
Gosik na allegro ogladam i bobowozkach. a Aniela taaak wygodnisia nieziemska :)) tylko juz nie wiem co mam ogladac. teraz ogladam maxi cosi mura 4... bo maja duza gondole.

Domik bede ja obserwowac i zobacze czy jest cos konkretnego na co Mala reaguje. jutro nie podam jej witamin i sie okaze czy te prezenie to po tym.

Do góry