reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Asitko dziekuje :-)

melduje ze brak mi szwow juz. bolalo... gin mowi ze wszystko wyglada bardzo dobrze. a mnie wszystko tam martwi... yhs
mamunki kochane jakie witaminy bierzecie?

reklama
ANIULKA spokojnie. wypoczywaj. juz niedługo bedziesz tulic w ramionach swojego syneczka:)
ASITKO kciuki za ten cykl!!!
ANKE !!!!!!!! JEJEEE, JEEEE!!!!!!!!! GRATULACJE!!! BEDZIE DOBRZE! SOKOJNYCH 9 MIESIĘCY! A RACZEJ 8 :p
AGACYNDA fajnie, że już po zdjęciu szwów. a czemu Cie martwi że coś jest nie tak?

faaajnie, ze już pierwsze spacerki za Wami :)

a ja chora... gardlo boli okrutnie, z nosa leci jak z kranu. glowa boli.... pomocy!!! we środę miałam iśc z Lenką do szczepienia i teraz nie wiem co robic...?

Agacynda i jak bez szwow? Lepiej pewnie :) a czym sie martwisz?

Domik duzo zdrowka dla Ciebie! A myslisz ze Lenka sie od Ciebie zarazi i dlatego nie wiesz co robic?

Asitko kciuki&&&&&

Noelle co tam u Was slychowac?

My dzis po drugiej lekcji na basenie :) za tydzien jedziemy same bo tatus ma sluzbe :) ciekawa jestem jak bedzie bo do tej pory maz z Sarka plywal

martwie sie czy mi sie nic nie rozejdzie bez tych szwow. chociaz gin mowi ze juz wygojone...

Domik duuuuuuuuuzo zdrowka Kochana :**

Gosik dasz rade na basenie. :-))

Domik to najlepiej zobacz w środę jak Lenusia będzie się czuła i jeszcze może zadzwoń do przychodni i zapytaj co robić. Mnie się wydaje że najważniejsze żeby w trakcie szczepienia nie była chora ale nie wiem na pewno. Może jeszcze kilka dni przesun szczepienie wtedy.

reklama
Dzieki Gosik :*
Mamusie macie jakis sprawdzony aspirator do noska? Bo moja Anielica z katarem a gruszka sie nie sprawdza...
Pamietam ze Krolewna mi cos kiedys podpowiadala... Krolewno?

Do góry