reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Nooo Sihayka super :-) i jak bylo? My juz pierwszy spacer mamy za soba od wtorku :-) bylo bardxo cieplo i polozna powiedziala ze bez pfoblemu mamy zabierac Aniele na dwor ;-)

Aniu daj znac co i jak bo ja tu zejde ze zniecierpliwienia :-))

reklama
Gosiaku Nadusia była zadowolona, przespała smacznie cały spacer;) a z wózkiem suuper uczucie i miałam ochotę od razu jechać tak na pół dnia gdzieś;)

Agacyndka my we wtorek jeszcze w szpitalu bawiłyśmy:( a od środy pogoda już nie dopisywała ale w sumie i tak Nadusia jechała z nami i na kontrolę z jej wagą i na następny dzień z moimi szwami, więc odrobinkę na powietrzu już była. Aaaa no i w sobotę na balkonie plażowała się;)
Ale dopiero wczoraj zrobiło się na tyle fajnie ciepło, że ruszyliśmy dalej.

Anke pewnie nic nie pisze, bo ta beta wydaje się być formalnością jedynie. Niemniej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Agacyndko i nic się nie chwaliłaś wcześniej spacerkiem, heheh. I jak wózek się sprawował?

Sihayko doskonale znam to uczucie :) Mi też było szkoda pierwszego spacerku że taki krótki był.

Ja też chcę na spacerek!!!! Z wózeczkiem!!!!!
Póki ci kiszę się w domu, bo boję się wyjść bo brzuch mnie ciągnie od razu no i te infekcje. Próbuję więc nadgonić zaległości domowe w przetworach, przecierach itp., ale co chwilę muszę odpoczywać. Na łóżko już nie mogę patrzeć (poza tym jak leżę to zaraz wracają moje strachy, że tu mnie boli, tam kłuje, a mały to za mało się rusza:zawstydzona/y:), żeby nie zwariowac wyprałam wózek, zapakowałam w folię i zanoszę w częściach do piwnicy- jeszcze troszkę poczeka...

Anke Huuuuurrrrrrraaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anke juppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Oszczędzaj się teraz! Spokojnych 8mcy ;)

Anulko jeszcze troszkę i też będziesz spacerowała z wózeczkiem! A teraz się oszczędzaj i nie myśl o złym, wszystko będzie dobrze, więcej niż połowa już za Tobą ani się obejrzysz a będziesz na porodówce z Maksem w ramionach :)

Anke cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rośnijcie zdrowo:)

Anulk@ spokojnie:) jeszcze trochę i wózek z powrotem będziesz targać z piwnicy:) Już nie długo:)

Aniu juhuuuuuuuuuuuu!!!!! Teraz czekamy na relacje od gina!! :D

A nie chwalilam sie Gosiu bo myslalam ze to zle ze z Nia poszlam od razu tak :-) ale mnie polozna uspokoila hihi a wozek sie super sprawuje bardzo wygodnie sie nim jezdzi :-)

Sihayko no to sie wyplazowala Nadenka :-) a ile byliscie na spacerze?

Anulka jeszcze troszeczke :-) i wozek pojdzie w ruch :D i nie schizuj sie :-) napewno z Maksiem wszystko jest okej :D

reklama
ja tylko na chwilkę a więc:
AGACYNDA I SIHAYA boziuuuuuuuuuu jakie macie śliczności w domku normalnie teraz to zazdraszczam na maksa :tak:
ANULK@ jeszcze troszkę kochana i będzie też mieć Maksa przy sobie :tak:
ANKA gratuluje kochana i życzę spokojnych już chyba 8 miesięcy :tak:
ściskam Was wszystkie trzymajcie się kochane :*

Do góry