reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Aniu gratulacje!!!!!! Piekna krecha!!!! Jezu jak fajnie :-)))

Sihayko Nasza Gwiazda tez cos dzisiaj w nocy problemy miala... Za kazdym karmieniem jeszcze pol godziny miziania zeby poszla spac.

Gosiu wlasnie taka naturalna ta pozycja :-)

Anke piękna krecha!! Gratulacje!!

Agacynda ja też nie jestm zwolenniczką wiaderek, poza tym mój Antoś to by się do niego nie zmieścił ;P Ale słyszałam ze chwalą te wiaderka bo tak jak piszesz dzidzia jest w naturalnej dla niej pozycji, a Anielcia w kąpieli sama słodycz

Oooo ... nie nadążam za Wami.... człowiek się trochę oddali a tu tyle się dzieje.. i dobrze:tak:
Anke - serdeczne gratulacje, beta to już czysta formalność zebyś miała to na piśmie, co?
Bardzo się cieszę że brzuchatki tu nie wymarły:-) Będziesz czerwcówką?

Agacynda , Anielka taka cudna w tej kąpieli,ze wymiekam
idea wiaderka mnie przekonuje, tylko jak z dostepem do dolnych partii??

Ja probuje sie wykaraskac z infekcji. Po szpitalu mialam takiego stracha, ze balam sie spac isc, zeby w nocy znowu plamienia nie bylo. Potem walczylam z grzybem w ustach po antybiotyku, a teraz maz przyniosl jakies grypsko do domu i juz mnie gardlo boli uffff...
najlepiej zasne i obudzcie mnie za 2 miechy proszeeee

Anulka no ja nie mialam problemu zeby umyc jej dupinke bo moj A trzymal Mala :-) ale jak troszke podrosnie to bedzie jeszcze prosciej :-) jedna reka sie trzyma za plecki a druga myje cialko malenkie :-))
Bidna Ty kobietko jestes z tymi szpitalnymi pozostalosciami. A meza opierdziel. Herbatke z miodem i cytryna sobie zrob i do lozia :*

Anulk@a zdrówka życzę!! dbaj tam o siebie!! a przespać te dwa miesiące szkoda by było, bo ominęłyby Cię piękne ciążowe chwile - więc lepiej niech Maksiu zdrowo rośnie, a Ty nie martw się, bo będzie wszystko dobrze:*

Anke i co??

A ja zapomniałam się pochwalić, że wczoraj zaliczyliśmy pierwszy wózkowy spacerek:] suuuuper:)

reklama
Do góry