reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

ja jestem padnięta. mała daje popalic. wstała w nocy na amciu o 2;20 i zasnela dopiero o 10 rano!!!! musiałam ja nosic, bo jak odkładalam to ryk... nie je, nie śpi:( masakra!

reklama
Mgielko moze dzwon do lekarza, co? bo cisnienie wysokie.

Domik jejuniu wspolczuje okropnie. a jak w ciagu dnia? pospalas cos? Mala pospala?

zadzwonię jutro do lekarza, koniecznie bo kurcze z Oliwią też miałam trochę za wysokie ale takie że jeszcze dało się przeżyć, a teraz kurde wczoraj to 148 to mnie przeraziło ehhh wiecznie coś

a tu jeszcze tyle czasu, tak po 18 czerwca już niech się dzieje co chce, wiadomo ze lepiej do lipca poczekać, ale po 18 czerwca to będzie jakiś 36 tydzień
ale teraz to jeszcze niech malutka się trzyma

Hej babeczki jak wam dzionek mija ?

bo ja wykończona jestem nic nierobieniem :-) pogoda mnie dobija bo cały czas pada od wczoraj takie senne te dni

Kurczę chciała bym zrobić coś z włosami, tylko co jak są straszne bo kręcone i w zasadzie do dupy

Ostatnia edycja:
U nas niecale 10 stopni. Raz na jakis czas slonce wygladnie. Moje dziecko dzisiaj szalu dostaje :-) mam wrazenie ze zaraz zakuka do mnie miedzy nogami heheheh odpierdziela jej konkretnie :-)

Koty juz nie maja spiecia miedzy soba. Lidzia jeszcze troche pokraka ale juz bardziej swoja jest. Jutro znowu bede plakac bo Lusia idzie sie sterylizowac...

Agniesiu a jak Antos?
Zawsze mozesz pokombinowac kolorem :-)

Agacyndo Antoś dobrze właśnie się obudził i na razie leży cichutko w łóżeczku ale pewnie długo to nie potrwa :)

a co do koloru to nie pomyślałam o tym muszę się zastanowić, bo chyba szkoda mi ich farbować

reklama
Do góry