reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Margociu szybkiego powrotu do domku zycze z Sarunia :*

Agniesiu to oby jak najszybciej wszystko poszlo zebyscie mogli sie cieszyc swoim mieszkankiem. :-)

Jejuu moja Luska atakuje Lidke... Nie wiem co jest grane.

reklama
Agacyndo a co Luśka zazdrosna o Lidkę ?
mÓj syn ma mame w nosie i to że jest zmęczona bo coś nie chce zasnac narzie leży cicho ale zaraz pewnie będzie chciał na raczki

coś mi muli BB cholera.

Ostatnia edycja:
Agnieszka nie wiem czy zazdrosna, bo warczy na nia i prycha od momentu kiedy Lidzie przynioslam w narkozie... pierwszy raz zauwazylam cos takiego u nich. a pozniej cos sie Lusce nie spodobalo i z lapami wyskoczyla na Lidzie. a ta bidula zastraszona w kacie siedzi... nie wiem co mam robic.

a co z Antkiem ? nocny tryb obral? :) daj go tu do monitora to BBciotka mu kolysanki pospiewa :D

Bry laseczki!!
Ja dzisiaj bez humoru.Tesciowa wraca z Niemiec a my ze soba jak pies i kot zyjemy:-/ A ja jestwm tak padnieta ze nie mam sil zeby sie wysilac....eh... Co za dzien.....dobrze ze mala grzeczna w nocy byla...glownie maz sie nia zajmowal bo mnie cos chorobskp bierze

Krolewna ty ostatnio o antykoncepcji...hmmm..ja tez bym musiala.pomyslec.Bo nastepne dziecie jak dobrze pojdzie za 3-4 lata.Niestety nie mozemy sobie pozwolix wczesniej bo praxa.bo mieszkanie mogloby byc wieksze...pieprzone zycie
.
I teraz.oczywiscie nie wiem jaka.metode anty wybrac...tabletli przerabialam za mlodu i czulam sie po nich strasznie a przerobilam chyba wszystkie dostepne na rynku,gumek nie luboe....moze jakas spiralke czy wkladke??Le i to mnie przeraza

Agacynda jak tam ??dalej na siebie naskakuja??

Doczytam was...ale lece sie i dom ogarnac poki mala spi...

Bry laseczki!!
Ja dzisiaj bez humoru.Tesciowa wraca z Niemiec a my ze soba jak pies i kot zyjemy:-/ A ja jestwm tak padnieta ze nie mam sil zeby sie wysilac....eh... Co za dzien.....dobrze ze mala grzeczna w nocy byla...glownie maz sie nia zajmowal bo mnie cos chorobskp bierze

Krolewna ty ostatnio o antykoncepcji...hmmm..ja tez bym musiala.pomyslec.Bo nastepne dziecie jak dobrze pojdzie za 3-4 lata.Niestety nie mozemy sobie pozwolix wczesniej bo praxa.bo mieszkanie mogloby byc wieksze...pieprzone zycie
.
I teraz.oczywiscie nie wiem jaka.metode anty wybrac...tabletli przerabialam za mlodu i czulam sie po nich strasznie a przerobilam chyba wszystkie dostepne na rynku,gumek nie luboe....moze jakas spiralke czy wkladke??Le i to mnie przeraza

Agacynda jak tam ??dalej na siebie naskakuja??

Doczytam was...ale lece sie i dom ogarnac poki mala spi...

hej;)

Noelle współczuje sytuacji z mężem, a co do choroby to ja ostatnio miałam dwa dni temperaturę 38 i otem przeszło

Agacyndo jak tam kotki?

mojedziecko w nocy miało straszny atak kaszlu a teraz biedulka odsypia, zresztą Antek też buszownik mały

Noelka pomysl o tej spirali niehormonalnej. Ja tabsy krazki i plastry przerobilam ale mi to hormony na leb siadaja i jestem nie do zniesienia. Stad pomysl spiralowy. A nie mozesz tesciowej gdzies wywiezc? :)

Agniesiu biedne to Twoje kaszlace dziecie. Niech odpoczywa.

A kocice... Luska dalej warczy a biedna Lidzia zaszczuta spala dzisiaj z nami... Czytalam ze to przez jej zapach. Luska jej nie rozpoznaje. Jak wywietrzeje zapach weterynarza to wroci do normy.

Agacynda pomysle o tej spiralce.Bo mi tez te hormony nie sluzyly.

A tesciowa.niby u siebie mieszkac bedzie ale co z tego skoro to rzut kamieniem od nas:-/ i ona wogole.jest taka...wrr!!!

Agnieszko zycze malej szybkiego powrotu do zdrowka!!

Agacyndo aaaa jesli przez zapach to ok!!wywietrzeje i bedzie ok:-)

Noelle wazne zeby Ci sie nie naprzykrzala. Ahh te tesciowe. Powiem Wam ze ja to bym chciala ponarzekac na swoja... Fajna babka z Niej byla.

Poczytalam wczoraj troche o kotkach ze przez ten zapach lecznicy zaburzyla Lidka hierarchie w domu i Luska jest zdezorientowana. Emocje ja ponosza stad te reakcje. A jestem ciekawa jak sie bedzie Lidka zachowywac w druga strone, bo w poniedzialek to Lusia bedzie poszkodowana.

reklama
witajcie
wypomponowana jestem po zajęciach ale zaliczyłam,
Noelle współczuje teściowej wrrr....
Agacynda kotkom pewnie przejdzie ...

wczoraj miałam stresy, brzuch bolał cały, zmierzyłam ciśnienie 137/82 , dziś rano przed wyjazdem do szkoły 140/78 wróciłam ze szkoły po 7 godzinach ciśnienie 142/79
zjadłam obiad odpoczęłam i zmierzyłam 127/72 ufff trochę lepiej, nie wiem co zrobić .... wiem że powyżej 140 to niedobrze... z Oliwia też miałam na granicy normy to ciśnienie, a teraz ani upałów nie ma, pogoda ładna tylko ja przeziębiona i nos zatkany ale już coś nie tak ...

Do góry