reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Teraz jest troszkę ciężko bo jest malutka, ale im będzie większa tym będzie lepiej :-) tatuś ma silne ramiona to trzyma córunię w ryzach :D

jakos mam wrazenie ze dziecku jest nie wygodnie no i ze nie umyje sie go tak jak powinno a do tego nie mozna sie pobawic;-)

No tak ogolnie jakies to dziwne;-) ale szacun bo nie probowalam i mowie tylko o wrazeniach wizualnych.

No a jak dziecko wieksze to chyba trudniej? Czy nie??

No bo moja np.bawi sie w wannie ,tapla i uderza w wode ,do tego bawi sie kaczucha i wogole im wiecej wody tym ma wiecej frajdy

Ostatnia edycja:
No do wanienki to ja bede wsadzac za kilka miesiecy jak juz bedzie zabawa z tego :-) bo teraz Mala czuje sie jak w brzuszku i sie uspokaja w wodzie. Ale jak juz Dziecko utrzymuje w miare glowke to jest fun :-) da rade umyc normalnie Dzidziusia :-)

CAM00891.jpg O to mój test. Co myślicie już byłam na becie po 14 mają być wyniki.

Załączniki

• CAM00891.jpg
    CAM00891.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 34
Agacyndka ja póki co nie ściągam;) są rozpuszczalne więc niech się rozpuszczają spokojnie;)
Jakoś też mi się nie spieszy na fotel, brr...
A Anielka w wiaderku haha rozkosznie wygląda:)

Domik oj po szpitalnych przebojach cieszę się bardzo jak Naduś spokojna i doceniam takie chwile:) a bywa z nią różnie, np dziś w nocy karmienio-usypianie zajęło nam 1,5 godziny... jakoś nie mogła zasnąć tylko płakała, kwękała, stękała itp... na szczęście rano mamie wynagrodziła i z wszystkim zamknęłyśmy się w 25minut;)

Anke będzie dobrze, zobaczysz!!:) teraz tylko się ciesz:) piękne dwie krechy:) myślę, że beta to formalność tylko:) jeszcze raz gratulacje!!!

Anke super!!! Gratulacje!!!! Krecha jak byk :) Oszczędzaj się i idź jak najprędzej do gina po zwolnienie i już do końca ciąży bądź na zwolnieniu.

Ehh przypomniały mi się te emocje jak zobaczyłam swoje dwie kreseczki a tu już moje dwie kreseczki za kilka dni kończą 4 mce :)

Agacynda heh fajnie Anielka wygląda w tym wiaderku, fajnie że się nie boicie w nim kąpać bo ja to bym się bała że dziecko jest jak dla mnie jakoś nienaturalnie tam ściśnięte ale w końcu w brzuchu mamy też było tak ściśnięte więc może to i dobre. Gratuluję odpadnięcie kikuta :)

Domik ale za to teraz Lenka Ci wszystko wynagradza :) A jak powie mama to zapomnisz o wszystkim co było, chociaż pewnie już nie pamiętasz za bardzo :)

Sihayko Sara też miała często czkawkę po jedzeniu a szczególnie jak się nadmiernie później ruszała :)

reklama
Do góry