reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Agacynda dopiero pierwsza lekcja byla wie narazie bardziej sie rozgladala niz plywala ;) ale mam nadzieje ze fajnie jej tam bedzie :)

Anke kciuki&&&&

Dzieki dziewczynki, az sie boje naprawde. Mam mega stresa i mega zgage. Moze sobie wkrecam wiecie ze to proste a sie boje ze to znowu te jajniki moje( pco) sie odzywaja.

ANKE POWODZENIA!!! KCIUKI ZACISNIĘTE :*
NOELLE podziwiam Cie za taką pracę. trzeba miec opanowanie i oko! gratulacje dla Nataszki!!! niech jej na zdrowie idzie.
SIHAYA oeju!!! jaka Nadunia jest piękna!!! ja już nie pamiętam jak to jest miec takiego malucha :p dzięki za komplement i zyczenia dla małej :*
AGACYNDA u mnie octanisept sie sprawdził. tym w szpitalu smarowali, a potem połozna kazała mi fioletem i przez ten fiolet się wszysto gorzej goiło. wróciłam do octaniseptu i odpadł po kilku dniach.

my mamy sukces bo mała raczkuje :)

Anke kochana trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&& wstaw zdjęcie testu ;P to sobi pooglądamy

Agacyndo ja też pykałam octonieptem a potem pod pępuszkiem przejeżdżałam patyczkiem o uszu bo tam pod tm kikutem pełno tej ropki jest.i raz dwa odpadł

Domi super mała spryciula szybko zaczęła ;P

Anke pokazuj test!! :-)))

Domik gratulacje dla Lenki! Zdolna Kobietka :-))

Pepek juz mamy bez kikuta :-)) odpadl dzisiaj rano :D nawet nie wiecie co za szczescie hehehehe moja zmora poszla precz :D

agacynda ja też dawałam D+K od 8 doby do wyciskania w kapsułkach, podobno teraz są nawet w sprayu :rofl2: a jak psikasz pępuszek Octaniseptem to patyczkiem kosmetycznym mu też czyścisz? ja małemu psikałam Octaniseptem bo dostałam gratis ale goił się duuuużo gorzej niż przy córce a jej nasączałam pałeczkę w gaziku ze spirytusem (takie gotowe z apteki) i tym czyściłam bardzo ładnie się zagoił bez problemu a Jakubowi to nawet jak odpadł to jeszcze jakby krwią podchodził dopóki nie zaczęłam czyścić mu tak jak małej :baffled:
Asitko kciuki żeby ten cykl zakończył się pozytywnie!
Sihaya mi dwa szwy zostały na papierze w toalecie :confused2: tak samo wewnętrzne które miały być rozpuszczalne musiałam iść ściągać :wściekła/y: Nadusia przesłodka! taki spokojniutki aniołek :-)
domik wow! już raczkuje? silna kobieta! to pewnie szybko zacznie chodzić :-)
Anke zaciskam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli i żebyś te dwie kreski mogła przytulić za niecałe 9 m-cy! :-) kiedy planujesz iść do gin?

reklama
Agacyndka ja po opiniach znajomych i jajach z pępkiem u dzieci szwagra stwierdziłam, że octanisept jest o du...pę rozbić;) dlatego od razu spirytus poszedł w ruch.
Ale Domik i Agnieszka widzę zadowolone z oct., więc pewnie różnie to bywa.

Domik Lenka raczkuje?! suuuper;) popatrz,wydaje się jakbyś wczoraj pytała o ćwiczenia dla niej a teraz tak pieknie sobie radzi:) brawo Lenuś!!

Noelle nie ma to jak kuchnia mamy:) suuuper, że tak Małej wszystko smakuje:)

Mamuśki a czy Wasze pociechy często miewały czkawkę na poczatku?? bo Nadusia to prawie przy każdym karmieniu, lub po... niby daje ja do odbicia i ładnie sobie beka wtedy hehe ale na czkawkę to nie mam patentu...

Margotko baaaasne ale fajnie;) jak ja bym już tak chciała... miksować zupki, chodzić na basen z Malutką:) już się doczekać nie mogę;)

Anke no to kciuki zaciśnięte na maksa!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

edit
Anke gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudowna wiadomość;) to już jesteście dwie Anulk@ i Anke:) proszę się w takim razie pięknie tu z nami udzielać teraz;) możesz zacząć od wklejenia zdjęcia dwóch kreseczek na teście:)
No to teraz jeszcze Paulinka i Asitka muszą dołączyć:)

Do góry