reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
witam z rana :) nie mogę uwierzyć ze wstałam szybciej niż moje dzieci :p

NOelle jak malutka?

Sihaya Agacyda pewnie dzisiaj do domku pójdą

A jak w ogóle się czują nasze świeżo upieczone mamuśki ?

hej...
z mala ok.Kaszlu zero moze faktycznie to od zlinienia itp? wczoraj zrobilam marchew to zjadla:-)

Agacyndo?sihayko? co slychac?

No heej ... Dzieki dziewczyny za wsparcie i cieple slowa :-) Aniela ma sie bardzo dobrze. Duzo je, duzo spi ale do domu niestety dopiero jutro :(( a juz mi sie taaaaaaaaaaak chce.
Niunia wlasnie odplywa i ja razem z nia...

reklama
Hej :)

No rzeczywiscie pustki ale teraz juz chyba tak bedzie ;)

Noelle super ze z Nataszka juz lepiej :) pytalas wczesniej co u nas i ile Sara wazy. Wiec wazy 5700, teraz jakos mniej przybiera na wadze. A tak poza tym to wszystko u nas dobrze :) zapisalismy mala na basen na zajecia i dzis bylismy na pierwszych :) fajna sprawa :)

Agacynda jutro do domku i Sihayka pewnie tez jutro :)

Domik jak Lenka? Nadal walczycie z jedzeniem? Ile Lenusia wazy?

Oj Agus ja tez dzis leniwca mialam :) taki dzien chyba ;)

Asitko co u Ciebie?

Do góry