reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

NOelle pytałaś ile waży mój klocuszek a więc waży prawie 9 kg i wiecie co on wcale nie jest gruby on jest duży i taki zbity, tylko wiecie on się nie mały urodził bo prawie 4 kg miał
o proszę moje kurczątko P1140068.jpgP1140031.jpg

Załączniki

• P1140068.jpg
    P1140068.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 48
  • P1140031.jpg
    P1140031.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 45
reklama
AGNIESZKA słodki est i faktycznie nie wygląda na tyle

to tak jak moja, na ostatnim ważeniu było 7400 g i 68 cm, ale nie wygląda na tyle. lekarz dwa razy sprawdzał :p

z jedzeniem bez rewelacji. oiadki, deserki i kleiki sa na tak.. jak poczuje mleko w butli tylko ją otrząśnie i nie chce pic...
a maruda!!!!! o co kaman nie wiem....

Hej :)
Agnieszko ulala jaki klocuszek, pewnie grubokościsty ;-) ale udziska i łydki to ma mega - chyba tam się te kg pochowały :-D
domik moja córa ma ulubione Bebiko albo zwykłe mleko i nic innego nie ruszy nawet jak cichaczem tylko łyżeczkę innego dosypię. Kiedyś mąż kupił Bebiko ale bananowe to też nie ruszyła, wyczuła nawet odrobinkę jak jej dodałam do butli :szok:
A mój syn odkrył jakie ma pyszne stopy i 90% dnia zajmuje się degustacją skarpet :-p
Kobitki które dają kaszki ile Wasze pociechy jedzą przed snem żeby ładnie przespać noc? bo moja cholera zje 150ml - to dla niego optymalnie, czasem uda mu się wcisnąć troszkę więcej kaszki na dobranoc a i tak się budzi za 2 godz na cyca :baffled: pośpi jeszcze chwilę i już jest wyspany :szok: już nie mam na niego pomysłu :confused: niby nie płacze i nie marudzi ale jak sobie gaworzy, pokrzykuje do zabawek to i tak nie mogę wtedy spać :-(

Sihayka dzis do domku wychodzi z Nadusia takze pewnie niebawem sie odezwie :)
Z tego co widzialam na fb to Agatka tez juz wyszla z Anielka :)

Agus cudny Antos :) pulpecik malutki :)

Domik Lenka marudka pewnie przez zabki. Mam nadzieje ze znajdziesz jakis sposob na malego niejadka.

Pianko a jak na dobranoc dajesz cyca to tez zaraz sie budzi? Moja na cycu w nocy przesypia 8h bez przerwy.

PIANKA ja kaszek smakowych nie daje, ale mała je kleik albo ryżowy albo kukurydziany i ŻADNEJ różnicy nie widzę! do mleka ma zagęstnik z apteki i czy wypije z nim czy z kleikiem to wstaje raz na mleczko. choc czasem sie nie budzi to fakt.

a ostatnio jak nie chce jeśc wieczorem to dłużej przesypia niż gdy zjadala 150 ml :-D od takiego mam dziwaka :p

fajnie, że dziewczyny juz do domu wracaja. jupi jeee!!! ale mamy fajne dzidziole nie??

Gosiak mojemu od narodzin raz udało się przespać ciurkiem 7 godz - na dzień matki :-D przeważnie jest tak że dostaje albo cyca albo kaszkę przed snem tj 19.30-20 i wstaje ok północy na cyca, później na ok 2 godz idzie spać i budzi się wyspany :baffled: gaworzy w kołysce, ciągnie za firany, piszczy do zabawek więc wrzucam go jeszcze na cycka to trochę pomiętosi i przysypia ale głodny nie jest bo w sumie tylko trochę się napije i się śmieje :confused: ja nie wiem skąd ten typ ma tyle energii i tak szybko się regeneruje, śpi krócej niż za noworodka..no i tak się przebudza średnio co 1,5 godz więc wciskam mu smoka i bujam żeby jeszcze przysnął a po 7 to już córa wstaje :wściekła/y:a najlepsze że w dzień też nie odsypia, nawet na spacerze rzadko śpi :baffled: pamiętam że córa też mało spała ale Kubiszon to już przegięcie :/ tak więc postanowiłam nafaszerować go kaszką to budzi się 2 godz po zjedzeniu i o co mu chodzi? zrozum kobieto chłopa :-D
domik dzidziole to mamy the best! :-D w sumie z brzuszkiem to chyba na razie Anulk@ nam została co nie? i zaraz Asitka z paulinką dołączą :-)

Domik no ba! Wszystkie nasze dzidziolki sa the best :)

Pianko oj to nie masz latwego zycia z Kubulkiem :) towarzyski z niego bobas a jak spi to mu smutno pewnie wiec woli nie spac ;) ciekawe wlasnie skad energie czerpie jak tak malo spi. Moja na szczescie duzo spi ale np o 6 robi pobudke i to bez wzgledu na to czy wczesniej budzi sie o 3 czy o 5 to i tak o 6 wstaje ale znalazlam na nia sposob ze biore ja do siebie do lozka i przystawiam do cyca i tak sobie drzymamy do 8-9 jeszcze :)

Czytam Was Dziewczynki caly czas, na bierzaco, to sa plusy posiadania aplikacji na telefonie :-) niestety brak wolnej reki zeby odpisac bo moje Dziewcze wymagajace. Cyc i spi na rekach... Jak ja odloze to od razu wyjec maly sie wlacza :-) hihi dzisiaj po powrocie do domu przespala w swoim lozeczku 2,5 godziny wiec bylam mega szczesliwa ze dala mi sie rozpakowac. Jutro jak bede miec troche mozliwosci to popisze z Wami :) buuuziolki

Sihayka odezwij sie! :))

reklama
Hej mamuśki :-)
ja niestety przez dwa dni miałam taki zapieprz w pracy że szok :szok: a w domu już mi się nie chciało odpalać kompa, bo mam tylko stacjonarny bo laptopa pożyczyłam mamie bo uczy się na prawo jazdy :tak: ale w poniedziałek będę miec tableta także będę częściej zaglądać do Was :tak:
u mnie bez zmian czekam na @ i mam nadzieję, że się nie spóźni co uda mi się przystąpić do drugiej IUI
AGACYNDA super, że jesteście już w domu :tak:
SIHAYA co u Ciebie?????
AGNIESZKO synuś mega słodki :-)
to z ciężarnych została tylko Anulk@ mam nadzieje, że szybko do niej dołączę co by nie czuła się samotna :-p
życzę miłego dnia kochane :*

Ostatnia edycja:
Do góry