reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Jeeej Agatko jakie słodkości malusie :*** jak się czujesz jako mamusia? Masz ze sobą małą na noc? Jak cycowanie idzie?

reklama
Mam ze soba Mala i nie pozwolilam zeby mi ja dokarmiali. Cycowanie narazie calkiem dobrze. Nelcia wie gdzie ma trafic. Poki co jadla trzy razy :-) a jako mamusia hmm ciezko jeszcze stwierdzic :) widze niesamowite podobienstwa do A, bo nawet tak samo oddychaja jak spia i wydymaja policzki podczas snu :-)

O matuniu jaki włochaty pajączek! chudzineczka prześliczna! od razu widać że dziewczynka takie ma delikatne rysy! ale będzie laleczka! i z charakterem - nie dość że matkę obsikała to jeszcze zmusiła mnie do ponownego odpalenia kompa bo na tel nie wyświetla mi zdjęć :-D

Agacyndo sliczna cora:-*

no to dziewxzymy,pozostalo zyczyc ktotkiego pobytu w szpitalu!!

ja dzisiaj na zkupy i bede cos kombinowac zeby mala moja cos zjadla...

Jak noc minęła świeżo upieczonym mamusiom? córcie dały pospać? ;-)
Noelle a może gardełko ją boli jak ma kaszel i jeść nie chce? a buźkę ma czystą? nie porobiły się jakieś afty, pleśniawki?

reklama
Witam dziewczyny, mam do Was - jako spełnionych staraczek pytanie. W tym cyklu miałam owulację bardzo późny w 18dc (po południu) - potwierdzone monitoringiem. Niestety do ostatniego stosunku doszło w 16 dc wieczorem - jak sądzicie CZY i jeśli to JAKIE są realne szanse na ciążę?

dziękuję za wszystkie obiektywne odpowiedzi :)

Do góry