reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Kochane nasze
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zdrówka dla was i waszych maleńkich księżniczek
buziak

a ja walczę z małą, nie chce spać w ogóle.... aby tylko przy cycku się uspokaja, jak ją się odkłada to znowu ryk idzie oszaleć, ehhhh w nocy też słabo spała, zobaczymy dzisiaj ehhh

Agatka, Iwonka !! no moje gratulacje :D ja juz od rana czekałam na wieści, tylko z telefonu nie miałam jak napisac :)
czekam na zdjęcia!!! będe dopiero w poniedziałek.. bo my jutro chrzciny&mai urodziny :D torcik dla Mai myszkowy juz odebrany :D hehehe :)
trzymajcie kciuki zeby w kosciele był spokój :p
a dwoje dzieci jedno z naszej klatki drugie z klatki pobok tez mają jutro z nami chrzciny :D

jeju!!!! cóż za cudny dzień dziś!!!

MOJE NAJUKOCHAŃSZE DZIEWCZYNKI!!!! SIHAYA, AGACYNDA OGROMNE GRATULACJE!!! BRAWA DLA WAS!!! ZDRÓWKA, POCIECHY Z MALEŃSTW ORAZ MNÓSTWO WSPANIAŁYCH CHWIL Z KSIĘŻNICZKAMI ŻYCZE!!! BUZIAKI OD NAS:* NIECH ROSNA ZDROWO, A WY WRACAJCIE DO SIŁ!!!

jeju ale jestem uhahana
:-D

Wrzucam zdjęcie Nadusi :) mam nadzieję że Sihayka się na mnie nie pogniewa :)

Załączniki

• Img5E170348.jpg
    Img5E170348.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 41
super...nie widze zdjecia...glupia aplikacja w telefonie...g..l..u..p..i..a...
Edit.
Gosiu:-*

Cudowna dziewuszka!!!:-*:-*:-*:-*

Ostatnia edycja:
O jeju jeju jakie słodkości! Nadusiu jesteś cudowna! a jaką śliczną ma buźkę - w ogóle nie widać wymęczenia porodem!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje za wszelkie gratulacje :))

Nadusia boooska :-)) slicznosci faktycznie nie eymeczona.

Anielka na mnie tuz po porodzie sie zsikala :) z impetem zaznaczyla swoja obecnosc.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 55
Do góry