reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Agus przytylo?? Odchudzac?? No co Ty chudzino!

Asitko trzymam kciuki zeby sie udalo to nastepne iui. &&&&&&&&&

Anulka co u Ciebie? Jak synus? Rosnie, kopie?

Hej dziewczynki.
Pamietacie mnie z watku staraczkowego, tez was podczytuje bo chcialam sie dowiedziec jak z porodami a tu patrze ze juz po porodzie, po sztilalu i w domu, bardzo wam gratuluje. U mnie nadal kedna krecha.
Pozdrawiam.

Aniuuu no dzien dobry ;-)) szkoda ze jedna krecha, ale zobaczysz ze w koncu sie uda :*

Mamuuusie co mam zrobic jak moja Mala caly czas gazy ma? Biedna sie denerwuje ... A ja dodatkowo walcze z nawalem mlecznym.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGNIESZKO i AGACYNDO bardzo bym chciała żeby teraz się udało :-) ale jakoś już nie za bardzo w to wierze, ogólnie jakoś tak chyba odpuściłam :-(siły witalne ze mnie opadły i powoli godzę się z tym faktem, że może nie jest mi pisane być matką :zawstydzona/y:
ANKE24 witaj w klubie u mnie też cały czas du*a wielka i II kresek brak :-(

Ostatnia edycja:
Agatko jak ma gazy to dobrze! Bo jej sie nie kumuluje to w brzuszku i nie bedzie miala kolek, gorzej wlasnie jakby nie miala. Za jakies kilka dni laktacja Ci sie unormuje :)

Agus z czego chcesz sie odchudzac chudzinko? :)

Asitko, Anke na pewno Wam sie uda w koncu! Jak zawsze kciuki zacisniete &&&&&

Hej,
witam się wreszcie po tygodniowym pobycie w szpitalu - wreszcie w domku...ufff
Po pierwsze i najwazniejsze: gratuluję narodzin tak bardzo oczekiwanych Księżniczek!!

Ruszam doczytac resztę nowin:tak:

Juz sie nie moge doczekac az mi sie unormuje bo bola mnie cycochy tak ze bede gryzc :-)

Anulka dziekuje ! A co Ty w szpitalu robilas?? Co sie dzialo?

A ja dzisiaj weszlam na wage ... Juz mam 8 kg w dol. Masakra :-) najlepsza dieta jaka mialam :-) jeszcze 8 kg i bedzie idealnie a 4 kg zostalo do wagi sprzed ciazy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jeeeeeeeesteśmy:) Cieszycie się?? ;) hehe..
Wczoraj wyszłyśmy ze szpitala dopiero o 16ej bo musiałyśmy czekać na echo pourodzeniowe - kontrolne, które miałyśmy zlecone jeszcze w ciąży. Wszystko jak na razie ok. Kolejne i miejmy nadzieję ostanie już echo czeka nas za 3 miesiące.
Jeeeeeejuuu jak dobrze być w domu!! nie wiem czy to z tego względu ale to była pierwsza przespana przez nas noc:] oczywiście z budzeniem na karmienie bo to co się w szpitalu działo to.... jedna z położnych ostatniej szpitalnej nocy razem ze mną płakała....

A ja dziś z takim nawałem mleka, że szok... wylewa mi się o tak, a jak się nachyliłam po prysznicu zeby się wytrzec to po stopach mi kapało haha... kapusta już poszła w ruch, okłady itp;] i małą przystawiam ile się da co by wybawiła biedną matkę z mlecznej opresji;)

muszę Was doczytać:)

Do góry