reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Moze warto z aventu.No i rozmiar.najwazniejszy.zeby caly sutek w ten kapturek wszedl.Czesto po tygodniu dwoch stosowania kapturlow brodawki sa bardziej chwytne.No i w kapturkach odpasaja takie dolegliwosci jak pekniete brodawki itd

reklama
Witam się z rana i życze miłego dnia :-)
Ineska masz przystojniaka małego w domku gratuluje :tak:
Noelle jak ten czas leci Twoja córcia ma już miesiąc, wszystkiego dobrego dla niej :-D
Domikcw na pewno dasz rade zrzucić te 10kg :tak:

Ojj Dziewczyny wizyte to ja mam ohohoho w polowie czerwca :-) wieczorami najczesciej mi siw stawia brzuch, albo jak bardzo duzo chodze. Wspomne o tym lekarzowi...

Noelka to Ty ladnie poszalalas, ze ucieklas od meza ;) nie foszkuj sie zbyt dlugo :)

Witam się i ja- ale zimno i buro, dobrze, że chociaz piąteczek:tak:
Jaka ja będę mądra do końca ciąży, jak się tu Was naczytam to ho ho!
A mogę tak bez ogródek? Czy któraś z Was miała zakaz przytulankowy w ciąży? A jeśli tak to do kiedy? Bo my sie troche juz doczekac nie mozemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::blink:

Witajcie kobietki.
Pozwolicie,że i ja się do was przyłączę??? Kiedyś pisałam na poprzednim wątku,ale to było wieki temu(luty 2012 ). Później było mi jakoś dziwnie pisać,a i ciąża nie przebiegała bezproblemowo, ale czytałam was codziennie.

Jeżeli chodzi o ciemieniuchę,to polecam krem na ciemieniuchę z AA z serii mama i ja,jest naprawdę dobry my użyliśmy go 2 razy,i ciemieniuchy nie ma do tej pory,a była nawet na brwiach.

Na blizny słyszałam,o kremie cepan,ale nie wiem,czy można go używać przy karmieniu piersią.

Ineska śliczny synuś

to i ja pochwalę się naszą Majeczką

Zobacz załącznik 560514

Ostatnia edycja:
Anulk@ noo ja tez kojarze ze agnieszka miala.Na poczatku.Ale.ile.itd to zalezy od.tego co sie dzieje/dzialo.

Asita a Ty kochana chwila moment i wielki dzien!!!

Monika.witaj!!milo poznac!!mysmy nie mialy okazji sie poznac!! A zdjecie Majeczki cos sie nie wyswietla:-(

Aaaaaa... Asita.....ladny wykresik:-) to mowisz ze jak cos.to po slubie zatestujesz??super:-) ale bylby prezent :-)

reklama
Noelle nawet nie wiesz jak bardzo bym sie cieszyła z tego prezentu :tak: ale podejrzewam, że tempka mnie oszukuje zresztą ona spada mi gwałtownie w dniu @ także się nie podniecam :no:

Do góry