reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Moze warto z aventu.No i rozmiar.najwazniejszy.zeby caly sutek w ten kapturek wszedl.Czesto po tygodniu dwoch stosowania kapturlow brodawki sa bardziej chwytne.No i w kapturkach odpasaja takie dolegliwosci jak pekniete brodawki itd

reklama
Witam się z rana i życze miłego dnia :-)
Ineska masz przystojniaka małego w domku gratuluje :tak:
Noelle jak ten czas leci Twoja córcia ma już miesiąc, wszystkiego dobrego dla niej :-D
Domikcw na pewno dasz rade zrzucić te 10kg :tak:

Ojj Dziewczyny wizyte to ja mam ohohoho w polowie czerwca :-) wieczorami najczesciej mi siw stawia brzuch, albo jak bardzo duzo chodze. Wspomne o tym lekarzowi...

Noelka to Ty ladnie poszalalas, ze ucieklas od meza ;) nie foszkuj sie zbyt dlugo :)

Witam się i ja- ale zimno i buro, dobrze, że chociaz piąteczek:tak:
Jaka ja będę mądra do końca ciąży, jak się tu Was naczytam to ho ho!
A mogę tak bez ogródek? Czy któraś z Was miała zakaz przytulankowy w ciąży? A jeśli tak to do kiedy? Bo my sie troche juz doczekac nie mozemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::blink:

Witajcie kobietki.
Pozwolicie,że i ja się do was przyłączę??? Kiedyś pisałam na poprzednim wątku,ale to było wieki temu(luty 2012 ). Później było mi jakoś dziwnie pisać,a i ciąża nie przebiegała bezproblemowo, ale czytałam was codziennie.

Jeżeli chodzi o ciemieniuchę,to polecam krem na ciemieniuchę z AA z serii mama i ja,jest naprawdę dobry my użyliśmy go 2 razy,i ciemieniuchy nie ma do tej pory,a była nawet na brwiach.

Na blizny słyszałam,o kremie cepan,ale nie wiem,czy można go używać przy karmieniu piersią.

Ineska śliczny synuś

to i ja pochwalę się naszą Majeczką

Zobacz załącznik 560514

Ostatnia edycja:
Anulk@ noo ja tez kojarze ze agnieszka miala.Na poczatku.Ale.ile.itd to zalezy od.tego co sie dzieje/dzialo.

Asita a Ty kochana chwila moment i wielki dzien!!!

Monika.witaj!!milo poznac!!mysmy nie mialy okazji sie poznac!! A zdjecie Majeczki cos sie nie wyswietla:-(

Aaaaaa... Asita.....ladny wykresik:-) to mowisz ze jak cos.to po slubie zatestujesz??super:-) ale bylby prezent :-)

reklama
Noelle nawet nie wiesz jak bardzo bym sie cieszyła z tego prezentu :tak: ale podejrzewam, że tempka mnie oszukuje zresztą ona spada mi gwałtownie w dniu @ także się nie podniecam :no:

Do góry