reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Gosiak pisal rano ze jest ok:-) no i zdjecie Sary wyslala to juz wrzucilam na forum.
Jutro napisze jak sobie radza:-)

Staram sie nie xzytac aleto momentami silniejsze ode mnie;-/
Ide jakis film obejrzec,mala padla..pora sie odmozdzyc;-)

reklama
ooooo jeeee ale macie tempo:-D

u mnie jak na razie ciemieniuchy brak. jeszcze by tego brakowało... my mamy zanadto wszystkiego. no i z nowości to mi małą wysypało. ma kaszkę w brwiach, syfy sztuk 2 pod oczkiem, takie z ropa i na szyjce znów krostki:-( załamalam się. od czego to?? nic nowego nie ma...

witam nową mamuskę:*
SIHAYA ładnie z Twojej strony, że męża chcesz doszkolic:) a co Ty z ginekologią miałaś wspólnego??
NOELLE a czy Ty wiesz coś o tych szczepionkach z sanepidu?? bo mnie pielegniarka powiedziała, że jak dostanę zaświadczenie od neurologa to oni za darmo mi zamówia szczepionki z sanepidu. o co kaman??

Agacynda aaaa...noz normalnie utknelam na tych stronach!!cuda!cudenka!!

Domik ze co??pierwsze slysze:-) ooo kurde to mnie zagielas...

wiko4m.jpg

Cześć Dziewczynki! Czytam Was bardzo często ale nie odzywałam się żeby staraczkom nie było przykro, bo wiem i rozumiem że starając się o maluszka i widząc wkoło dzieci może robić się smutno. Ciesze się ze tu się przeniosłyście. W pewnym sensie tak powinno być, staraczki będą czuły się luźniej nie patrząc na nasze suwaczki i z czasem same tu dołączą :))
Przedstawiam Wam mojego syncia ;) z tego co pobieżnie doczytałam to chyba Wiko jest najstarszy z tych co tu sie udzielają teraz :) Jakby co to służe radą i pomoca :) (wow jak to brzmi, a niedawno sama byłam staraczka która nic nie wiedziała o małych brzdącach!), my mamy za sobą już bule brzuszka, kolki, ciemieniuchę, itp :)

Nie czytałam dokładnie Was więc nie wiem co której konkretnie napisać :) Następnym razem się poprawie :) Zmykam zaraz do spania bo mój brzdąc śpi już godzinę i nie wiadomo kiedy na cyca wstanie, a jutro mamy wyjazd do mojego szefa, do taty do szpitala i do gina po zaświadczenie do becikowego. w jedną stronę 80km, mama nadzieje że Wiko wytrzyma :)
Buziaki dziewczyny!!!!!

Załączniki

• wiko4m.jpg
    wiko4m.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 39
Inesko słodziak kochany z synusia :)

Noelle nie stresuj się na pewno wszystko będzie ok , ja staram się nie myśleć bo bym zwariowała ale pewnie jak termin będzie się zbliżać to ja też zacznę świrować

Agacyndo świetna stronka

ja tylko na chwile dzieciaki śpią więc mam chwilę żeby film obejrzeć

Ostatnia edycja:
Pamiętamy
synuś śliczny

ja też zmykam spać
mam pytanie do mam karmiących , po pierwszym porodzie położna powiedziała mi , że mam wklęsłe brodawki, że czego podczas ciąży ich nie hartowałam :szok: i nie wyciągałam, no i karmienia nie było ehhh , teraz się upieram, że chce karmić i jak naciskam to środek jakby się chował ehhh co ja mam z tym robić? ponoć kupić sobie kapturki to dziecko przez te kapturki mi wyciągnie, no i co jeszcze jak hartować?

reklama
Mgiełko ja też jeden sutek miałam dziwny jakby wklęsły :szok: Wikowi troche trudniej było z niego pić ale z czasem sie wyrobił, nadal nie wystaje bardzo ale mleczko leci dobrze :-D Polecam hartowanie sutków maścią jeszcze przed porodem zeby później strupów nie było. Ja żałuje ze tak nie zrobiłam bo przy początkach karmienia to była masakra! Strupy, krew i mega ból. Kupcie sobie maść maltan, dobra jest naprawde, i smarujcie jeszcze przed porodem. Pozniej bedzie łatwiej.

Do góry