reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Agacyndko bb go wykończyło hahaha...;)

Co do teściowych to też mam suuuper (widujemy się często, byliśmy razem na wakacjach itp.) ale mimo wszystko nie chciałabym mieć okazji zamieszkania pod jednym dachem. Bałabym się, że te relacje się popsują. A że obie jesteśmy uparte to pewnie tak by było ;) A tak mieszkamy od siebie jakieś 5-10 min na nogach i jest ok:)
Z mamą z kolei myślę podobnie jak Agacynda. Dogadujemy się od zawsze świetnie, poza tym w tm właśnie jest różnica między mamą a teściową, że wychowane przez mamy często nasiąkamy tymi samymi zachowaniami, sposobami prowadzenia domu... więc jest łatwiej:)

Ja dziś na 11.30 na wizytę:) już się nie mogę doczekać co tam u mojej Kluseczki:)

reklama
oooooo AGACYNDA ja mam taka sama huśtawkę jak Ty i jestem z niej meeega zadowolona!!!! do tej pory mała się w niej buja i lubi to:) plus żena prad bo bateri nie trzeba wymieniac no i że mam większy udźwig.

NOELLE ja nic takiego nie posiadam i tez pierwszy raz o takim czymś słyszalam:zawstydzona/y:

wy tu o jedzeniu a ja znów na diecie:baffled:

Basiu caly czas dwupak :-)) nie spieszy sie, chce chyba przyjemnosc Cioci Basi zrobic i we wrzesniu sie pojawic hehee

Domik super ze Lenka zachwycona ta hustawka :) a czemu Ty na diecie?

Sihayka co u Twojej Kluseczki?? :-))

domik ja mam takie krzesełko OVO, Krzesełko do karmienia, pomarańczowe - Deltim - Świat niemowlaka - Smyk.com córa dostała w prezencie, w sumie średnie bo się nie składa ale za to bardzo dobrze czyści :-)
Noelle znajoma ma taki fotelik tyle że dmuchany z plastykową tacką z bajerami i mała fajnie się w nim bawi :tak:a dzięki temu że dmuchany można wszędzie ze sobą zabrać
Sihaya jakie wieści z wizyty? spieszy się Naduśce?
Anulk@ o matko od początku? chyba lepiej pytaj na bieżąco, na pewno uzyskasz odpowiedź od mamusiek :-)
mgiełko co u dziewczynek? jak Nastka sobie radzi?
paulinko kciuki za nowy cykl!
Agnieszko dwa razy to i tak super, moje dziecię budzi się jak tylko wypadnie mu smoczek a zanim usłyszę to jest już dobrze wkurzony i trzeba na nowo usypiać więc wstaję średnio co 1,5 godz :angry: no i przeważnie wystarcza mu 6 godz snu i od 2-ej chce się bawić :szok: więc usypiam go na siłę żeby jeszcze trochę pospać :crazy: a je 2 razy do rana mimo że przed snem futruję go kaszką :baffled:

agacynda!!!!co ty tu jeszcze robisz????? Idz juz sobie na porodowke;-P Anielka wychodz!!!

anulka ja z tesciowa nie mieszkam .Ale wystarczy to samo miasto.

Asitko hej hej! co u ciebie?

sihaya jak u Was dzisiaj??

agnieszko jak echo serduszka malego?

Jeeeestem:)
Wszystko gotowe do porodu;) gin twierdzi, że na jej oku do terminu spokojnie urodzę ale jakby Mała się jednak ociągała na finishu to następna wizyta 13ego a do tego czasu co wtorek KTG.
Jak mam siły to mogę już chodzić normalnie i się ruszać <jupi>
Nadusia nie taka Kluseczka jednak bo wyszło ok 3100g (ponoć może byc trochę więcej, bo jak nie ma już tylu wód to aparat może zaniżać pomiar) za to pokazała gin ile ma temperamentu i skopała ją i głowice od usg ile się da hahaha...
Tak więc Agacyndka od dziś czekam razem z Tobą na sygnał:)

reklama
HEj kobietki :)

Noelle echo mamy w poniedziałek i nie ukrywam że strasznie się go boję :-(

Sihaya to teraz wiesz czas na " porządki" i chodzenie po schodach ;P

Pianeczko moje dziecię też je dwa razy ale ja mam ten komfort że wyciągam cycucha i śpię dalej :pP TY też jeszcze karmisz?

Do góry