reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Sihayko spakowana torba to pewien progres :-) hihihi jak nic na porodowke mozesz uciekac :D dobrze ze nie jestem osamotniona w tym dzieciowym drzeniu. Nie wiem tylko co to jest. Gin mi mowil ze to normalne... Hmm a mojej Malej zdarza sie to raz/dwa razy dziennie...

reklama
hej hej

Agacyndo ja tak mialam,mala sie tak telepala dziwnie ,ze myslalam ,ze z nia cos nie tak;D Lekarz mowil,ze dziecko probuje sie rozciagac naciagac itp ;D
A jak u Was dzisiaj??stawia anielka na sierpien czy czeka do wrzesnia??:D
sihayo dzieki,uspokoilas mnie,ja juz oczywiscie zaczelam si dopatrywac jakis odchylen od normy.... a Ty kochana jak sie dzisiaj czujesz??Robisz uzytek ze spakowanej torby??:D
Asitko Tobie rowniez milego weekendu zycze:D

a ja w nocy spac nie moglam bo dopadly mnie "niepokoje " jak to bedzie gy do pracy wroce.

Noelle moja Mala czeka na wrzesien chyba. Uspokoilas mnie z tym telepaniem... Ciekawa sprawa :)
A kto sie bedzie Nataszka zajmowal jak wrocisz do pracy?

Agacyndko wchodzę i patrzę i co? Znowu widzę Twój nick aktywny... Nosz ja tam zaraz do Ciebie pojadę i Cię sama na porodówkę odstawię:) Uparte Anelątko jest strasznie:)

Hehehehe dawaj :-) daleko nie masz hehehehehhee

Wlasnie sie dowiedzialam ze moja Cioteczka urodzila :-) przed terminem :-)) hehehhe

Agacyndo No wlasnie z ta opieka nad mała to skomplikowana sprawa jest. Bo oboje z mezem pracujemy w systemie zmianowym po 12 h (nocki,dniowki). Wiec pracy nie mamy codziennie,a i mozemy tak ustawic dyzury ze sie mijac bedziemy.Moi rodzice wrazie zdublowanego dyzuru zajma sie mala.Na tesciowa raczej nie ma co liczyc.Bo niani raczej nie ma co szukac bo mialaby prace na 3-4 dni w miesiacu.
Ooooo...no patrz...juz Cie wyprzedzajaw rodzeniu;D co sie za dzieciatko narodzilo?? duzo przed czasem?

Paulinko co slychac??

Aaa no to jak nie ma wiekszego problemu zeby zajmowac sie Nataszka to dobrze. Zawsze mozecie sobie znalezc jakas kuzynke albo mloda dziewuszke ktora by sobie dorobila z checia jak bedzie trzeba sie zajac Niunia... Nawet 4 dni w miesiacu. Bo to zawsze jakas pomoc a nawet jak bedziecie z mezem chcieli isc na randke to moze Wam popilnowac Ksiezniczki :-))

A Dzidzia ktora sie urodzila, to wyszla 2 dni przed terminem :-) hihi ale nie wiem ile wazy i mierzy i co i jak bo nie chce dzwonic do Cioci, niech odpocznie kobitka :) w domu rodzila :p Mala bedzie miec najprawdopodobniej na imie Zoja :)

Noelle u mnie w sumie po staremu... Mikołaj rośnie, a na kolejne dwie kreseczki czekam i czekam... Już wnet będzie rok:(( Co rusz na majówkach kolejna ciąża planowana lub nie, ale jednak, a ja ciągle czekam:((

reklama
prosze skladac raport poranny:ktos urodzil? :-) :-) :-)

ja juz na nogach.moje dziecie grzecznie bawi sie w lozeczmu ale przy tym wydaje takie odglosy ze caly dom juz na nogach
..jak z tak malego dziecka moga takie odglosy odhodzic?
no.nic...ide po kawe

Paulinko doczekasz sie!! Jeszcze razem bedziemy tu wiwatowac na czesc dwoch twoich kreseczek a potem na czesc malego czlowoeka:-)

A Zoja ladne imie.

Do góry