reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Hej,
dosiadam się!
Też jestem dziś słomianą wdową - a bardzo nie lubię zostawać bez małża :wściekła/y:, ale widzę nawet placek śliwkowy jest, więc lecę po herbatkę... i kanapkę bo oczywiście znowu jestem głodna..

reklama
No proszę jak miło:) a bałam się, że sama tu będę siedzieć;)
Agacyndka częstuj się bez krępacji;)

Anulk@ jedz jedz ile widzisz i póki możesz hehe... jak Ci synuś zacznie ugniatać żołądek to już tak wiele nie zmieścisz;)

łooooo Agatko to się braciak postarał:) rozpieszcza wujcio Anielcie - może huśtawka skusi ją do wyjścia...

Agacynda- moja siostra wychowała w tym dwoje dzieci i podobno tą huśtawkę uwielbiały, ale jak kupiliśmy bratankowi męza to nie używali chyba w ogóle, bo w domu sami dorośli -dziadkowie, ciocia itd i mały był ciagle na kolanach
a ja postanowiłam przeczytać ten wątek od początku i spisać co światlejsze Wasze rady :tak: bo zostały mi 3,5 mies a jestem w proszkuuuuu i nie mam zielonego pojęcia, co jest przydatne i się sprawdza, a co jest tylko gadżetem
znowu jestem głodna...

Sihayko wujek się z drugim wujkiem złożył na huśtawkę, ale Anielki dalej to nie rusza... Ja nie wiem co jej muszę pokazać. Ah wyjdzie jak zechce :] skoro tak jej dobrze, to jej nie będę wyganiać, tylko niech zostawi moje żebra :-D
Sama na bb?? Ja tu zawsze jestem :D hehehehehe a z czym robiłaś te mini cuda? bo ja to chyba jutro na śniadanie coś upichcę... albo na weekend.

Anulka dokładnie tak jak Sihayka mówi, jedz póki możesz hehehehehe oby Ci Maleńki nie dał popalić później. mi na szczęście odpuściła Anielka ugniatanie żołądka. ;]

no ja właśnie nie mam w domu cały czas ludzi, więc wygodniej mi będzie Małą w takiej huśtawce trzymać niż cały czas na rękach...będę mogła wokół siebie zrobić.

Anulk@ ambitne postanowienie, nie ma co! powodzenia życzę w czytaniu tych naszych mądrości hehe;)

Minipizze robiłam w dwóch wersjach - jedna pieczarki żółty ser cebula pietruszka; drugie - papryka żółta czerwona zielona, cukinia, cebulka, szynka, mozarella, zioła.

błagam tylko nie o jedzeniu!!
śmiejcie się, a ja mam wrazenie że cały czas ruszam paszczą a ciagle mnie boli żołądek z głodu, no ile można..

reklama
taaaak Anulk@ jeeeeeeeedz:) ja jak mogłam jeść miałam podobnie;)

Agacynda to jak slinotoku dostałaś, to przesyłam porcję ekspresem i paczkę husteczek od razu hihi:p

Do góry