reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Sihaya super wieści, to teraz możesz szaleć i cieszyć ostatnimi dniami w dwupaku :-)
Noelle ja swoją widzę 2 razy w roku a ostatnio po 3 dniach pakowała się i chciała wracać do siebie :-D na szczęście tym razem przez K :-p
Agnieszko tak my dalej na cycku, dodatkowo słoiczki i czasami kaszka - najczęściej na moim mleku, Antonio taki uśmiechnięty na zdjęciach że na pewno serduszko jest mocne!

reklama
sihayo my tez czekamy z Wami na jakis znak ,ze to juz!

agnieszko kciuki mocno zacisniete!! :-*

Moja klucha w koncu przyhamowala.z tym przybieraniem na wadze.Bo juz sie balam ze cos z nia nie tak;-) Zna ktoras jakies motywujace cwiczenia dla dziecka zeby sie przewracala z brzucha na plecy itp Bo mala robi to od swieta.Lezac na brzuchu radzi sobie super,bawi sie zabawkami wklada je sobie do buzi itd widac,ze jej ta pozycja odpowiada tylko z tym obracaniem ...

Noelle kurczę nooo... pędzę na tą porodówkę jak tylko Aniela da znać, że jedziemy :D
Dzisiaj babcia szyje kocyk następny z flanelki w sówki, to może ją skusi :p :p

Sihayka łoooooo to super !! to porządkuj, może u Ciebie to ruszy cokolwiek, bo moje mycie okien na nic się nie zdało. tylko zszargałam nerwy biednego A stojąc na blacie przy otwartym oknie :p A Nadusia ślicznie wagowo ''wygląda'' :D temperamentne Dziecię Sihaykowe hihihihihi :D

Aguś będzie dobrze ! :* Musi być !!

No wlasnie chce... A pozniej bedzie cierpiec ze urodzin nie moze wyprawic bo ledwo co sie szkola zaczela :D hehehehehe

Dziewczyny czy ktoras z Was tak miala ze dzidzius sie trzasl w brzuszku? Bo moja Mala sie dziwnie trzesie... Tak hmm trzepocze (?)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej laski :D
AGACYNDA a Ty nadal widzę w dwupaku :-D oj uparta jest ta Anielka ciekawe za kim ;-)
SIHAYA dobra wiadomość :tak: Nadusia już taka duża :szok: to kochana powoli razem z Agatką szykuj się na porodówkę :tak:
NOELLE współczuje teściowej :tak: moja ode mnie oddalona 19 km i nie ma prawka teściu też więc tylko my ich odwiedzamy oni nas bardzo rzadko :-)
u mnie nic ciekawego, pierwszy raz w życiu widziałam u mnie płodny śluz bj :tak: szkoda że owulka w prawym jajniku :zawstydzona/y::-( no nic muszę czekać na następny cykl i tyle :tak:

no nic ja zmykam bo właśnie wróciłam z roweru (25 km), wykąpałam się i teraz wskoczę do wyrka poczytać książkę :-)

udanego weekendu życzę :*

Asitko po mnie taki uparciuch :-) a Ty widze szalejesz z tymi kilometrami :) jak tam postepy kilogramowe? :-) bedziesz nam tu niedlugo wskazowki dawac na skuteczne zrzucanie nadbagazu pociazowego :-) a jesli owu z prawego jajnika to nie pozostaje nic innego jak cieszyc sie igraszkami z mezem bez myslenia o Dzidziolku :-)) bawcie sie dobrze Kochana :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzięki dziewczyny:)
Ja z wrażenia aż torbę do szpitala spakowałam:D bo do tej pory wszystko było przygotowane ale w łóżeczku Malutkiej;)

Agacynda takie trzesawki (takie drżenie brzucha jakby) miałam w ostatnim czasie ze trzy razy może; takie chwilowe i mijało; wcześniej nie miewałam czegoś takiego.

Agnieszko kciuki za echo!! będzie dobrze:):*

Rety dziewczyny ale macie już duże te swoje pociechy!! Wy już o przespanych nocach piszecie... a ja (i Agatka pewnie też) obmyślam jak to będzie i jak tu się wysypiać na początku hehe.

Noelle co do ćwiczeń obrotów to spokojnie:) Wszystko u Was w normie. Dzieciaczki zaczynają (średnio) takie figle w czwartym miesiącu i to z pleców na boki, z brzucha to dalszy etap;)

Do góry