reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Noelle no ja juz nie mam szans na urodzenie Malej tydzien przed terminem :))

Sihayko bardzo dobrze ze sie poruszala Malutka :) gimnastyka zaliczona to moze pospac da Ci w nocy :-))

Asitko szkoda ze przepadnie... No niestety. Trzeba dzialac dalej :* zobaczysz Dzidziola swojego jeszcze napewno! :-))

Agniesiu jeszcze zobaczysz ze Maly bedzie kopal pile :-)) trzymam za Niego kciuki, sniliscie mi sie w nocy stad musialam zapytac :*

Moja Misia rusza sie niemilosiernie i chyba raczkami mi uderza gdzies w okolice szyjki bo taki przeszywajacy bol mnie lapie raz na jakis czas.

hej dziewczyny :-)
SIHAYA właśnie nie rozmawiałam z gin. o udrożnieniu tego jajowodu, po hsg wspomniał tylko, że ważne że jeden drożny a z tym drugim to zobaczymy i zawsze jak jestem u niego to zapomnę się spytać z uwagi na emocje, bo raz powiedział, ze on już nie pomoże i do kliniki skierował a teraz zagadaliśmy się o nieudanej iui i znowu wyleciało mi z głowy muszę sobie napisać na kartce :zawstydzona/y:
AGACYNDA nadal dwupak :confused:
ja dzisiaj na szkoleniu :tak:
życzę miłego dnia :*

Oj Asitko to zapisz sobie koniecznie i spytaj.. bo jakby nie było co dwa jajowody to nie jeden;) no chyba, że Twój gin nie robi udrożnień ale to wtedy zalecam Ci iść do innego lub zapytać o to w klinice:)
Szkoda żeby Wam przepadały cykle jak takie piękne pęcherzyki sobie hodujesz:)
Miłego dnia!

U mnie zmiana położnej haha... wczoraj teściowa zadzwoniła, że rozmawiała z koleżanką (pielęgniarką - zna tą położną, z którą się umówiłam na pon i ponoć mamy nie są z niej zadowolone, bo narzuca bardzo swoje zdanie pozjadała wszystkie rozumy itp. Dostałam w zamian wytyczne gdzie zadzwonić, zadzwoniłam i jutro położna nr 2 ma być u mnie hehe...

Agacynda Nadusia faktycznie dała mamie pospać za to kicia a to postanowiła kłaść mi się na nogach, a to jeść mi włosy, albo udeptywać Nadusiowy domek albo na nim leżeć.. hehe...

Asitko nadal dwupak :) koniecznie zapytaj o ten drugi jajowod... Moze sie akurat uda jak go udroznicie...

Sihayko a nie boisz sie jak Ci kicia na brzusiu lezy? Ja swoim nawet nie pozwalam sie opierac.

Cala noc dzisiaj ja mam z kolei nieprzespana. Przewialam sobie gdzies reke i taki bol ze wytrzymac nie idzie...

Agacyndka no właśnie nie pozwalam jej, dlatego o ile Nadka dała mi pospać to kicia nie, bo ją musiałam stopować w swoich zapędach, zrzucać , przekładać, wypraszać itp;) swoją drogą ostatnio coś jej się tak podziało, bo wcześniej całą ciążę od początku słuchała i wiedziała, że w okolice brzuszka nie wolno się jej zbliżać, a ostatnio jakby o tym zaczynała zapominać;)

Asitko może zadzwoń do swojego gina i zapytaj o udrożnienie jajowodu. Zawsze dwa jajowody to dwa razy większa szansa na fasolkę:)

Anielka proszę grzecznie opuszczać już mamusi brzuszek:)

reklama
Do góry