reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Noelle no ja juz nie mam szans na urodzenie Malej tydzien przed terminem :))

Sihayko bardzo dobrze ze sie poruszala Malutka :) gimnastyka zaliczona to moze pospac da Ci w nocy :-))

Asitko szkoda ze przepadnie... No niestety. Trzeba dzialac dalej :* zobaczysz Dzidziola swojego jeszcze napewno! :-))

Agniesiu jeszcze zobaczysz ze Maly bedzie kopal pile :-)) trzymam za Niego kciuki, sniliscie mi sie w nocy stad musialam zapytac :*

Moja Misia rusza sie niemilosiernie i chyba raczkami mi uderza gdzies w okolice szyjki bo taki przeszywajacy bol mnie lapie raz na jakis czas.

hej dziewczyny :-)
SIHAYA właśnie nie rozmawiałam z gin. o udrożnieniu tego jajowodu, po hsg wspomniał tylko, że ważne że jeden drożny a z tym drugim to zobaczymy i zawsze jak jestem u niego to zapomnę się spytać z uwagi na emocje, bo raz powiedział, ze on już nie pomoże i do kliniki skierował a teraz zagadaliśmy się o nieudanej iui i znowu wyleciało mi z głowy muszę sobie napisać na kartce :zawstydzona/y:
AGACYNDA nadal dwupak :confused:
ja dzisiaj na szkoleniu :tak:
życzę miłego dnia :*

Oj Asitko to zapisz sobie koniecznie i spytaj.. bo jakby nie było co dwa jajowody to nie jeden;) no chyba, że Twój gin nie robi udrożnień ale to wtedy zalecam Ci iść do innego lub zapytać o to w klinice:)
Szkoda żeby Wam przepadały cykle jak takie piękne pęcherzyki sobie hodujesz:)
Miłego dnia!

U mnie zmiana położnej haha... wczoraj teściowa zadzwoniła, że rozmawiała z koleżanką (pielęgniarką - zna tą położną, z którą się umówiłam na pon i ponoć mamy nie są z niej zadowolone, bo narzuca bardzo swoje zdanie pozjadała wszystkie rozumy itp. Dostałam w zamian wytyczne gdzie zadzwonić, zadzwoniłam i jutro położna nr 2 ma być u mnie hehe...

Agacynda Nadusia faktycznie dała mamie pospać za to kicia a to postanowiła kłaść mi się na nogach, a to jeść mi włosy, albo udeptywać Nadusiowy domek albo na nim leżeć.. hehe...

Asitko nadal dwupak :) koniecznie zapytaj o ten drugi jajowod... Moze sie akurat uda jak go udroznicie...

Sihayko a nie boisz sie jak Ci kicia na brzusiu lezy? Ja swoim nawet nie pozwalam sie opierac.

Cala noc dzisiaj ja mam z kolei nieprzespana. Przewialam sobie gdzies reke i taki bol ze wytrzymac nie idzie...

Agacyndka no właśnie nie pozwalam jej, dlatego o ile Nadka dała mi pospać to kicia nie, bo ją musiałam stopować w swoich zapędach, zrzucać , przekładać, wypraszać itp;) swoją drogą ostatnio coś jej się tak podziało, bo wcześniej całą ciążę od początku słuchała i wiedziała, że w okolice brzuszka nie wolno się jej zbliżać, a ostatnio jakby o tym zaczynała zapominać;)

Asitko może zadzwoń do swojego gina i zapytaj o udrożnienie jajowodu. Zawsze dwa jajowody to dwa razy większa szansa na fasolkę:)

Anielka proszę grzecznie opuszczać już mamusi brzuszek:)

reklama
Do góry