reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Hehehehehe Basiuu to tez nie dziala :-) juz sie probowalam znerwicowac ale niestety... No coz. Bede wykorzystywac A ile bedzie trzeba :D hahahah

reklama
spokojnie :) przechodziłam to dwa razy oczekiwanie gdy to może być w każdej chwili jest najgorsze. wiem rozumiem i tule ale naciesz się brzusiem i wykorzystuj to aktywnie szybko zatęsknisz sama bym teraz z brzusiem pochodziła chociaż chwile :)

Cześć! podczytuje Was od czasu do czasu ale jakoś weny na pisanie brak
OMG! jak ten czas leci! agacyndka i sihaya zaraz będą rozpakowane :szok:
U nas pełne 7 miesięcy, dwa ząbki, a mój maluch taki charakterny że nie wiem co to będzie jak podrośnie! Wszystko ma być jak on chce a jak coś nie po jego myśli to wrzask. I najgorzej że takiemu malcowi nie mam jak przekazać ze brzydko się zachowuje bo jest na to najnormalniej jeszcze za głupiutki :no:
Czytam o tych waszych przebojach ciążowych i emocjach przedporodowych i na wspomnienia mnie bierze :)
Brzuchatki życze Wam szybkich bezstresowych porodów! Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia maluszków :*

Basiuu nie da sie aktywnie spedzic czasu bo mnie kluje wszystko i malo przyjemne jest chodzenie nawet po mieszkaniu. Wczoraj sie wybralismy do makro na zakupy to mialam takie zwolnione tempo ze szok.

Inesko jejku 7 miesiecy Wiki juz ma!! Matkooo !!! Jaki on juz duzy...
Zreszta Nadusia Basiu Twoja tez juz pannica 7 miesieczna :-)) alez ten czas zapierdziela...

Oj tak zleciało strasznie prawie 7 i pół miesiąca a ona się tak szybko rozwija że ja jestem w ciężkim szoku miała być moją małą córeczką a pierunica chodzi już trzymając się łóżka.... takie to o maleństwo....

o rety:) Czarni! Ineska! ale fajnie Was "widzieć":)
i Wasze 7edmiomiesięczne pociechy! wow!! 7 miesięcy...:) jeszcze troszkę i roczek będziecie obie świętować:)

Czarni mam nadzieję, że moja Nadusia nie będzie tak uparta;) Od przyszłego tygodnia ma oficjalną zgodę na wyjście;)

Agacyndka hehehehe... to się A. ucieszy z tego nie wychodzenia Anielci:D hihi

a Królewna z tego co pamiętam, to nie robiła bety bo powtarzała test i negatyw wyszedł

hej
Wierzcie mi :ja albo ten komputer.Wrrr..Tu Nasze dwie Dziewczyny na finiszu a ja nie moge na BB wejs!!!SKANDAL!!!

Probuje nadrobic.Ale pobierznie przeczytalam i juz mi polowa umknela.Co za los.... Czemu mi aplikacja Bb na telefonnie nie dziala??Ja sie pytam ,czemu??:D

agacynda jak taam?? o ja cie...czekamy!!! ej masz namiary na ktoras z Nas?? Odrazu daj znac!!

Sihaya a moze Ty z Nadusia pokazecie agacyndzie jak to sie robi;D

Domik MAMA??? o jaaa..moja to wydaje rozne dziwaczne dzwieki i raczej sie nie zapowiada zeby cos kiedys z tego powstalo;D AAA...tworze w glowie zamowienie:D zeby ci sie nie nudzilo;D

Lalusiowi sie udalo?

eh sprobuje nadrobic ,moze mi sie uda.
Myslami ciagle z Wami.

Noelle Kochana, mam namiary na Sihayke :)
Biedny ten Twoj komputer i telefon hihihi nie mscij sie :)

Wlasnie zaliczylam dwu godzinna drzemke... Moglabym jeszcze dluzej ale A wrocil z basenowania i mnie obudzil wielkim wejsciem :D

agacynda ej nooo...wez...dawaj Anielke;D ( bo zostaje anielka ,tak??cos kojarze,ze jakies watpliwosci mialas) Nie moge sie doczekac:D AAAAnielka!!Anielkkkaaa!!Anielkaaa!! wychodz Dziewczyno!!

reklama
No poki co jest Anielka :) ewentualnie jak sie urodzi to moze mi sie zmienic, zobaczymy. Narazie ja i A jestesmy mocno przyzwyczajeni do Anielki.
Wolaj ja Noelle, moze powiedz Nataszce zeby zawolala... Kolezanki moglaby posluchac.

Bola mnie pachwiny...

Do góry