reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

SIHAYA wszystkiego najlepszego kochana, spełnienia marzeń i bezbolesnego porodu :-):-D :*
AGACYNDA oj ta Anielka chyba przesadza ;-) uparciuch nie chce pokazać się ciotkom :-D

reklama
images

Sihaya spełnienia marzeń !!!!!!

Dziewczyny a z drugiej strony co się dziwić Anielce - co jej źle tam? :-)
Moze jej poopowiadać jak tu ładnie na świecie?

Antoś śpi DOminika zasypia więc mama ma chwilkę dla siebie:p

Dziewczyny jak mnie plecy bolą to masakra Antoś marudzi ostatnio cały czas chce na rączki i trzeba z nim chodzić bo on ciekawy świata jest, a facet lekki nie jest :p

Agacyndo Anielcia pewnie na dniach się pokarze mamusi, no bo ile można siedzieć po ciemku :)

czekamy na Gwiazdeczke... wyjdzie jak uzna moment za stosowny :-) dziadek kazal jej czekac do 6 wrzesnia bo jutro w rejs na mazury wyplywa...zobaczymy czy dziadka sie poslucha :-))

w ogole to dochodze do wniosku ze ludzie sie mnie boja :))) hyhyhy kazdy pyta moja mame czy juz urodzilam a nikt do mnie nie dzwoni : P

Agus Antos po prostu chce jak najdluzej z Mamunia spedzac czasu :-)) istny Synus Mamuni :D

Agacyndo a gin Ci mówił ile dni po terminie masz się do szpitala stawić? Czy nie musisz?

NO jasne że Anielcia sama najlepiej będzie wiedziała kiedy będzie chciała się pokazać w końcu to kobietka jest :)
Tylko my bb ciocie takie niecierpliwe :)

Ostatnia edycja:
SIHAYA 100 Latek kochana! spełnienia wszystkich marzeń, pociech z męza i Nadusi oraz szybkiego pododu:*
AGACYNDA noooo Anielka nie rób sobie jaja z ciotek!!! wyłaź wyłaź!!! jak ramię?
ASITA nie wolno Ci tak myślec!!! jak nie w tym cyklu to w następnym. zobaczysz. uda się!

u nas jakoś płynie. mała kombinator jakich mało. poszukuję krzesełka do karmienia. ma ktoś jakies?

no i? no i?? Anielka?? Nadusia??
masz Ci los...uparciuchy..

Moja dziedziczka nie spi od 5.A i w nocy nie wykazala sie .Budzila sie co 1-2
gdzie zawsze spi ciagiem 8-9 godzin.
padam na twarz...

reklama
NOelle ty masz dobrze, że mała CI śpi 8 godzin w nocy mój Antoś je z dwa razy, chyba czas go tego oduczyć

Domi ja mam fajne takie że potem można z niego zrobić normale krzesełko i stoliczek zaraz znajdę je na allegro, ono jest fajne bo ma regulowane oparcie tą "przystawkę też ma regulowaną no i pasy
http://allegro.pl/krzeselko-caretero-primus-stolik-2-w-1-gratisy-i3479331564.html ja mam niebieskie
jest trochę masywne w sensie wyglądu ale praktyczne

Agacyndo ?Sihaya?

Ostatnia edycja:
Do góry