reklama
A
agacynda
Gość
Oj Asitko przesadza, przesadza... Moglaby wyjsc...
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Antoś śpi DOminika zasypia więc mama ma chwilkę dla siebie
Dziewczyny jak mnie plecy bolą to masakra Antoś marudzi ostatnio cały czas chce na rączki i trzeba z nim chodzić bo on ciekawy świata jest, a facet lekki nie jest
Agacyndo Anielcia pewnie na dniach się pokarze mamusi, no bo ile można siedzieć po ciemku
Dziewczyny jak mnie plecy bolą to masakra Antoś marudzi ostatnio cały czas chce na rączki i trzeba z nim chodzić bo on ciekawy świata jest, a facet lekki nie jest
Agacyndo Anielcia pewnie na dniach się pokarze mamusi, no bo ile można siedzieć po ciemku
A
agacynda
Gość
czekamy na Gwiazdeczke... wyjdzie jak uzna moment za stosowny :-) dziadek kazal jej czekac do 6 wrzesnia bo jutro w rejs na mazury wyplywa...zobaczymy czy dziadka sie poslucha :-))
w ogole to dochodze do wniosku ze ludzie sie mnie boja )) hyhyhy kazdy pyta moja mame czy juz urodzilam a nikt do mnie nie dzwoni : P
Agus Antos po prostu chce jak najdluzej z Mamunia spedzac czasu :-)) istny Synus Mamuni
w ogole to dochodze do wniosku ze ludzie sie mnie boja )) hyhyhy kazdy pyta moja mame czy juz urodzilam a nikt do mnie nie dzwoni : P
Agus Antos po prostu chce jak najdluzej z Mamunia spedzac czasu :-)) istny Synus Mamuni
agnieszka116
Agacyndo a gin Ci mówił ile dni po terminie masz się do szpitala stawić? Czy nie musisz?
NO jasne że Anielcia sama najlepiej będzie wiedziała kiedy będzie chciała się pokazać w końcu to kobietka jest
Tylko my bb ciocie takie niecierpliwe
NO jasne że Anielcia sama najlepiej będzie wiedziała kiedy będzie chciała się pokazać w końcu to kobietka jest
Tylko my bb ciocie takie niecierpliwe
Ostatnia edycja:
A
agacynda
Gość
Agus mowil ze 5 wrzesnia jak nic sie nie bedzie dzialo...
matka tez niecierpliwa, nie tylko ciocie z bb
matka tez niecierpliwa, nie tylko ciocie z bb
domikcw
Fanka BB :)
SIHAYA 100 Latek kochana! spełnienia wszystkich marzeń, pociech z męza i Nadusi oraz szybkiego pododu:*
AGACYNDA noooo Anielka nie rób sobie jaja z ciotek!!! wyłaź wyłaź!!! jak ramię?
ASITA nie wolno Ci tak myślec!!! jak nie w tym cyklu to w następnym. zobaczysz. uda się!
u nas jakoś płynie. mała kombinator jakich mało. poszukuję krzesełka do karmienia. ma ktoś jakies?
AGACYNDA noooo Anielka nie rób sobie jaja z ciotek!!! wyłaź wyłaź!!! jak ramię?
ASITA nie wolno Ci tak myślec!!! jak nie w tym cyklu to w następnym. zobaczysz. uda się!
u nas jakoś płynie. mała kombinator jakich mało. poszukuję krzesełka do karmienia. ma ktoś jakies?
Noelle1986
Fanka BB :)
no i? no i?? Anielka?? Nadusia??
masz Ci los...uparciuchy..
Moja dziedziczka nie spi od 5.A i w nocy nie wykazala sie .Budzila sie co 1-2
gdzie zawsze spi ciagiem 8-9 godzin.
padam na twarz...
masz Ci los...uparciuchy..
Moja dziedziczka nie spi od 5.A i w nocy nie wykazala sie .Budzila sie co 1-2
gdzie zawsze spi ciagiem 8-9 godzin.
padam na twarz...
reklama
agnieszka116
NOelle ty masz dobrze, że mała CI śpi 8 godzin w nocy mój Antoś je z dwa razy, chyba czas go tego oduczyć
Domi ja mam fajne takie że potem można z niego zrobić normale krzesełko i stoliczek zaraz znajdę je na allegro, ono jest fajne bo ma regulowane oparcie tą "przystawkę też ma regulowaną no i pasy
http://allegro.pl/krzeselko-caretero-primus-stolik-2-w-1-gratisy-i3479331564.html ja mam niebieskie
jest trochę masywne w sensie wyglądu ale praktyczne
Agacyndo ?Sihaya?
Domi ja mam fajne takie że potem można z niego zrobić normale krzesełko i stoliczek zaraz znajdę je na allegro, ono jest fajne bo ma regulowane oparcie tą "przystawkę też ma regulowaną no i pasy
http://allegro.pl/krzeselko-caretero-primus-stolik-2-w-1-gratisy-i3479331564.html ja mam niebieskie
jest trochę masywne w sensie wyglądu ale praktyczne
Agacyndo ?Sihaya?
Ostatnia edycja:
Podziel się: