reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

SIHAYA wszystkiego najlepszego kochana, spełnienia marzeń i bezbolesnego porodu :-):-D :*
AGACYNDA oj ta Anielka chyba przesadza ;-) uparciuch nie chce pokazać się ciotkom :-D

reklama
images

Sihaya spełnienia marzeń !!!!!!

Dziewczyny a z drugiej strony co się dziwić Anielce - co jej źle tam? :-)
Moze jej poopowiadać jak tu ładnie na świecie?

Antoś śpi DOminika zasypia więc mama ma chwilkę dla siebie:p

Dziewczyny jak mnie plecy bolą to masakra Antoś marudzi ostatnio cały czas chce na rączki i trzeba z nim chodzić bo on ciekawy świata jest, a facet lekki nie jest :p

Agacyndo Anielcia pewnie na dniach się pokarze mamusi, no bo ile można siedzieć po ciemku :)

czekamy na Gwiazdeczke... wyjdzie jak uzna moment za stosowny :-) dziadek kazal jej czekac do 6 wrzesnia bo jutro w rejs na mazury wyplywa...zobaczymy czy dziadka sie poslucha :-))

w ogole to dochodze do wniosku ze ludzie sie mnie boja :))) hyhyhy kazdy pyta moja mame czy juz urodzilam a nikt do mnie nie dzwoni : P

Agus Antos po prostu chce jak najdluzej z Mamunia spedzac czasu :-)) istny Synus Mamuni :D

Agacyndo a gin Ci mówił ile dni po terminie masz się do szpitala stawić? Czy nie musisz?

NO jasne że Anielcia sama najlepiej będzie wiedziała kiedy będzie chciała się pokazać w końcu to kobietka jest :)
Tylko my bb ciocie takie niecierpliwe :)

Ostatnia edycja:
SIHAYA 100 Latek kochana! spełnienia wszystkich marzeń, pociech z męza i Nadusi oraz szybkiego pododu:*
AGACYNDA noooo Anielka nie rób sobie jaja z ciotek!!! wyłaź wyłaź!!! jak ramię?
ASITA nie wolno Ci tak myślec!!! jak nie w tym cyklu to w następnym. zobaczysz. uda się!

u nas jakoś płynie. mała kombinator jakich mało. poszukuję krzesełka do karmienia. ma ktoś jakies?

no i? no i?? Anielka?? Nadusia??
masz Ci los...uparciuchy..

Moja dziedziczka nie spi od 5.A i w nocy nie wykazala sie .Budzila sie co 1-2
gdzie zawsze spi ciagiem 8-9 godzin.
padam na twarz...

reklama
NOelle ty masz dobrze, że mała CI śpi 8 godzin w nocy mój Antoś je z dwa razy, chyba czas go tego oduczyć

Domi ja mam fajne takie że potem można z niego zrobić normale krzesełko i stoliczek zaraz znajdę je na allegro, ono jest fajne bo ma regulowane oparcie tą "przystawkę też ma regulowaną no i pasy
http://allegro.pl/krzeselko-caretero-primus-stolik-2-w-1-gratisy-i3479331564.html ja mam niebieskie
jest trochę masywne w sensie wyglądu ale praktyczne

Agacyndo ?Sihaya?

Ostatnia edycja:
Do góry