reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Bede wolac;D Z Nataszka bedziemy japy drzec aż wyjdzie...chociaz bym sie bala na jej miejscu,tych wrzaskow;D
Wypoczywaj kochana poki mozesz;D
Oooo..a jak pachwiny bola to moze mala sie obnizyla.Mnie na dzien przed porodem bolaly biodra i pachwiny tak,ze myslalam,ze padne;Dzawsze to jakis zwiastun:D

reklama
Noelle Anielica napewno sie nie obniza. Siedzi jak zakleta... Juz sie nie nastawiam na porod w najblizszych hmmm kilku dniach. Moze mnie wezmie z zaskoczenia hehehe

za dobrze... no ale skoro musi to niech siedzi... gin mi powiedzial, ze dziecko samo wie kiedy wyjsc, wiec widocznie to jeszcze nie jest jej czas.

ale mnie pachwiny juz jakis czas bola... niestety zwiastunem to u mnie nie jest... yhsss..

Agniesiu a co tam w ogole u was? jak Antos? jak serdusio?

Hej dziewczyny :-)
melduje się po wizycie ;-) pęcherzyk piękny 1,89cm ale w prawym jajniku a prawy jajowód niedrożny, w lewym żadnego większego pęcherzyka więc cykl stracony :dry: ale o dziwo nie załamałam się, chyba powoli godzę się z myślą że nie jest mi dane być w ciąży :no:
pozdrawiam Was wszystkie :-)

Ostatnia edycja:
Melduję się wieczornie i ja;)
Dziś mamy za sobą cudowny dzień;) tyle kopów, fikań, piętaszków... no cudownie:) wyrobiła Nadia normę za wczoraj i dziś i chyba za cały tydzień hehe... a ja się wczoraj martwiłam....;)

Pachwiny mówicie.. hm.... no to będę wyglądać ich bólu hehe bo biodra to już od jakiegoś czasu mi doskwierają...

Asitko kurcze...szkoda, że ten cykl Wam przepadnie:( w takim razie byle do następnego!! a skoro prawy jajowód masz niedrożny to co z jego udrożnieniem?? bo ja jak byłam robione badanie to mi gin mówiła, że jak coś będzie niedrożne to od razu umawiamy się na udrażnianie.. a u Ciebie jak to wygląda??

reklama
Do góry