reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Sihayko data jest cudowna...
A moje dziecię się zaparło i już. Siedzi i nie zamierza wychodzić... dzisiaj słomiana wdowa jestem. Mój A na rybach a ja pod opieką mamy w razie jakby się coś działo hehehe... Nakarmiła mnie fasolową zupą z myślą, że może to wykurzy Anielkę z jej sypialni :D Nawet jej pokazywała nowe sukienusie jakie jej kupiła ale ta mała Franca nie reaguje :) hehehe już się śmiałam, że ona chyba czeka na łóżeczko u dziadków bo niezłożone stoi w garażu :)

wycięłam swoje suwaczki ciążowe, żeby mnie nie drażniły hehehehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hehehe:)
to się dziadki muszą sprężyć z tym łóżeczkiem;) no co Oni to sobie myślą, że tak zwlekają;)
a ja dziś jakaś taka nieposkładana...
no dobra przyznam się... bo dziś kończę 30echę a przez te zalecenia gin do leżakowania odwołałam urodzinową imprezkę... tzn teście mają wpaść na kawkę i ciacho w sobotę, ale moi rodzice, i siora z rodzinką nie będą przyjeżdżać... i przed chwilą dostałam kurierem mega bukiet od nich i mój tryptyk lawendowy do kuchni... i jakoś tak mi smutno, że w taką okrągłą rocznicę nie będzie ich ze mną... ehh... no ale jak to siora stwierdziła "Nadusia rządzi";) hehe... i zamiast nich będzie Nadusiowy prezent:)

Agacyndka z tymi suwaczkami to dobry patent;) a jak ręka, lepiej??

Ostatnia edycja:
Sihayko wszystkiego najlepszego Kochana!!!! Bezbolesnego rozpakowania hihihi !!! :** szkoda ze imprezki nie bedzie ale odbijesz sobie jeszcze ;-)) hihi

Poki co to sie zastanawiamy gdzie to lozeczko wstawic... Czy do mojego pokoju, czy gdzies na dole... Hmm... Zaraz wykorzystam brata chyba, niech przyniesie z garazu i zlozymy. Mama zamowila kolejne materialy i bedzie szyc nowy kocyk hehehehehe i poscielki flanelowe :D szalona :))
A reka fatalnie. W nocy nie wytrzymywalam i co chwile smarowalam ketonalem. Dzisiaj rano tez. Chcialam plaster jakis ale nie powinnam... Boli jak cholera.

Paulinko draznia bo juz przeterminowane hihihi :))

Kurcze Agacynda to nie dobrze:/ może jakieś gorące okłady termoforkiem zrób... współczuję:(
z drugiej strony może ten ketonal Anielkę przepędzi;)

No jak wroce do domu to bede siedziec z termoforkiem... Dzisiaj wlasnie myslalam o tym ketonalu jako o przepedzaczu :-) ale ramie to troche za daleko od macicy hehehe :-))

reklama
Do góry