reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
o Kurcze Królewno są dwie jak byk, a spirala to ne taki dobry zapobiegasz ciąży , mam dwie koleżanki które zaszły właśnie ze spiralą

Agacyndo a ja myślałam ze Ty na porodówce :)

A my po szczepieniu Antoś dopieo zapłakał jak dostał ostatni zastrzyk na pneumokoki dzielnego mam mężczyznę

oooo rany! jakie emocje!!!!

KROLEWNO gratuluje! fajnie, że budowa rusza:) a co do testu... hmmm... malo prawdopodobne jest żebyś była w ciąży. spirala daje dużą gwarację, no ale przypadki chodza po ludziach. beta bedzie na miejscu. nie masz jeszcze testu zeby siknac i sprawdzic czy pojawia się od razu?

SIHAYA fajnie, że warunki masz bardzo przyjazne:) to wielki plusik. dziękuję za przepis!
AGACNDA oj spij za wczasu bo potem gorzej będzie:p spokojnie. Anielka wie kiedy ma wyjśc:) widocznie ma upatrzoną datę.
AGNIESZKA może to chwilowy kryzys. na pewno się jeszcze przekona:) jak po szczepieniu
NOELLE trzymaj się! nie wiem co gorsze...tesciowa czy zabki:baffled: hahaha coś tam tworzę. czekam na tiul i spróbuję zrobic spódniczkę tutu dla młodej:)

u nas lepiej. wysypka prawie całkowicie zeszła. po szczepieniu na razie ok. mała płakala, ale teraz grzeczna. spi sobie:)

agacynda Kubulek samo szczęście :) też byliśmy ostatnio na szczepieniu dzielny chłopak ani łezki nie uronił a zastrzyki w dwa udka były :tak: na szczęście kolejne szczepienie dopiero w połowie kwietnia :-) mało czasu teraz mam na bb może w przyszłym tyg będzie lżej a teraz lecę bo wymieniam małemu ciuszki na większą rozmiarówkę i stos prania się ze mnie szyderczo śmieje :no:

no nie wiem dziewczyny.. ale kreski na dwóch różnych testach różnych firm ?? nie wiem..
nie mam testu, ale chyba kupie jeszcze jeden

a tak jak pisze ostatnio niezbyt często sie kochaismy no i szczerze to raczej myśle że od ostatniego stosunku mineło tyle czasu ze na teście kreski byłyby juz bardzo wyraźnie..

no ale zobacze zrobie moze test jeszcze
a spirala 100% nie daje tak jak nic innego, jak zaszłam z tabletkami to i ze spiralą mogłam zajśc

yhhhh... cały post mi się skasował.. wrr...:/
no to jeszcze raz:

Hihihihi a kuku :biggrin2: zaraz dopisze reszte :)
no proszę, proszę... jaka to się zgrywuska z naszej Agatki zrobiła.. żarty się jej trzymają:p
tak jak Anielka trzyma się mamusinego brzuszka, hihi:p
Ale co tam, jak ma siedziec do terminu to takie jej prawo, oby tylko potem Cię nie przetrzymała dłużej;)
A odsypiaj póki możesz:)
Ja tą noc prawie całą przespałam o dziwo!! <jupi> bo już nie pamiętam, kiedy ostatnio tak mi się udało;)

u gin byłam, miałam w sumie tylko wynik moczu pokazać a skończyło się na wizycie gratis;) bo jak powiedziałam o boleściach wczorajszych to od razu kazała mi wskakiwać na fotel. Na szczęście szyjka bez zmian od ostatniej środy, rozwarcie się nie robi. Mała przybrała 200g więc mamy już 2800g:)
Następna wizyta 30tego:) musimy dotrwać!!
mam leeeeżeć - i w tej kwestii obiecuję poprawę:) a jak znów będzie mnie tak boleć jak wczoraj to mam brać nospę.
aha...a w pierwszych dniach września mam iść do szpitala na ktg:]

Noelle i jak tam nowy image?;> zrób się na bóstwo kochana:)
Ja od wczoraj jak przehcodze koło lustra to zerkam co to za ciemnowłosa baba na mnie spogląda hehe ale powoli się przyzwyczajam;)

Królewno gratuluję rozpoczęcia budowy:) super sprawa!
a z tymi testami to rzeczywiście dziwne.. ale chyba po dłuższym czasie jak się krechy pojawiają, to nie ważne są?? ale z kolei, że różowe.. hm... no nic beta wszystko wyjaśni:D albo leć już po tego testa kolejnego!
...to nam zafundowałaś emocje:D

Domik Agniesiu super, że szczepieniowo dzieciaczki dzielne:) i że nie dokazują teraz w ramach odwetu za "pik", które im ufundowały mamusie;)

Agniesiu chcialabym byc na tej porodowce ale moje Dziecko chyba sie wstydzi jeszcze... Gratuluje malego Dzielnego Facecika w domu :-))

Domik dobrze ze z Lenka juz lepiej, tez dzielna Pannica po szczepieniu :-)
Domik jakby sie tylko dalo wyspac za wczasu to bym to zrobila :))) ale udalo mi sie teraz zdrzemnac godzine. Szalowo :D

Pianko powodzenia z praniem, jeju jak dobrze ze ja nie prasuje... I czekamy az znajdziesz czas :)

Krolewno kurcze jak boboseksow nie bylo to chyba ciezko o ciaze, to moze faktycznie to jakis torbielek. Musisz koniecznie bete zrobic a pozniej gin.

Sihayko a bo ja taka z natury jestem rozbawiona hehehe a z tym ze patrzy na Ciebie ciemnowlosa baba to smiechowo pewnie sie czujesz :-) ja tak mialam jak przefarbowalam wlosy na rudo :) oj co to byl za szok...
Slicznie Nadusia przybrala, grzeczna dziewczyneczka :-)) no i sie tam pilnuj, bo wiesz... Zawsze ostatkiem sil moge przyjechac i nakopac w ciazowy zadek :-)

Oj Agacyndko Ty to mnie potrafisz ustawić do pionu hihi;) już leże grzecznie z laptopem:D a mój biedny ciążowy zadek to oszczędź z łaski swojej hehe...
Jakoś nie potrafię sobie Ciebie wyobrazić w rudych włosach hihi...

Noelle a Ty gdzie?? bo my czekamy na efekt metamorfozy:)

Asitko jak się czujesz? jak brzuch??

ojojojjjjjjj jaki miałam przed chwilą koncercik!!! musialo coś bolec bo z rykiem sie obudziła. po przeciwbólowym syropku zasnęła.

SIHAYA no to badź grzeczna! prosimy zaprezentowac nowy fryz na grupie:)

AGACYNDA ruuuudy jest piękny!!! też mialam takie i krotkie:) moze jeszcze kiedyś:)

reklama
Sihayko miałam na poprzednim koncie na fb zdjęcia w rudych włosach... niestety korzystam z laptopo mojego A i nie mam tu żadnych fot, więc nie wstawię. Ale pamiętam, że długo nie pochodziłam. jakieś 3 miesiące, bo źle się czułam. wtedy w ogóle źle wyglądałam, bo byłam na krążkach antykoncepcyjnych i przytyłam 6 kg a jeszcze byłam blada i miałam te rude kłaki to feeee... i zgadzam się na oszczędzenie Twego zadzioszka, pod warunkiem, że będziesz leżeć grzecznie i się nie forsować :] daj Nadusi posiedzieć w brzuszku jeszcze spokojnie.

Domik biedna ta Twoja Lencia... ukochaj ją od Nas :*

A mnie coś brzuchol znowu ćmi okresowo. ah się szykuje... może wytrwam do tej soboty.

Do góry