reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

hej dziewczyny :-)
AGACYNDA czyżby Anielka chciała już opuścić maminy brzuszek :-)
DOMIKCW ucaluj Lenkę od cioci :-* powiedz jej że ciotka chętnie by wzięła te dolegliwości gdyby mogła :-)
SIHAYA prosze grzecznie leżeć bo nakopie do du*y brzuch całe szczęście przestał boleć :-) ale pisze z dziewczynami na wątku o iui i niektóre też po iui tak brzuch bolał
KRÓLEWNA i jak poszłaś na bete?
NOELLE jak wytrzymujesz z teściową i ząbkowaniem królewny?
PIANKO I AGNIESZKO dzielnych macie chłopaków :tak:
pozdrawiam i życzę miłego dnia :-D

Ostatnia edycja:
reklama
witam kochaniutkie;)

Królewno i jak byłaś na becie?

dziewcyny u mnie w bloku jakis głupek od 7 rano wali młotem na klatce schodowej dzwi nowe sobie wstawiają, jak by nie mogli poczekać do jakiejś normalnej godziny tylko dzieciaczki mi pobudzili

Asitko to dobrze, że już lepiej:) i że masz podejrzenia czym te boleści są spowodowane:)

Agacyndka.. kurcze ja to się nie mogę już doczekać Twojego porodu:) niech brzuszek robi próbę generalną a potem hej na porodówkę na główne występy:D

Agnieszko niech żyją kochani sąsiedzi...:D

AGNIESZKO współczuję :-( ja też mieszkam w bloku i rozumiem Cie doskonale
SIHAYA mam nadzieje że odpoczywasz i to w pozycji leżącej :-)

no i tego sie trzymaj :-) mnie znowu zaczyna brzuch boleć wzięłam ibuprom i mam nadzieje że przejdzie :zawstydzona/y: bo jak na razie ból rośnie w siłę :-(

reklama
Asitko niestety Anielka nigdzie sie nie wybiera... Wez cokolwiek na ten brzuszek a jak wrocisz do domu to termofor i na kanape z psiakiem i tv :-)

Sihayko ja tez!!! A pozniej bede czekac na Ciebie :-))

Agniesiu wspolczuje sasiada! Dzizas... Jak mieszkalam we wro to mieszkalam na swiezo wybudowanym osiedlu, a tam punkt 6 czasem potrafili zaczynam roboty...

Krolewno ja bym jednak mimo wszystko na bete poszla...

Do góry