reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Noelle cierpliwosci Ci z ta tesciowa zycze. Naprawde duzoo... Pochwal sie co nabroilas na glowie jak juz nabroisz :-)
A Nataszke ucaluj od ciotek, zeby milej zabki wychodzily :)

Sihayko masz absolutny zakaz od Nas na wstawanie z kanapy :-)) dupeczka do gory, nozki jeszcze wyzej i powtarzaj jak mantre "LEZYMY" :-)

Krolewno to nie jest smieszne, ale jednak usmiech mimo woli sie pojawia :) tyle sie kobito o drugie staralas ze psikus bylby niesamowity z trzecim... Moze umow sie do gina... Moze to przez spiralke? Dziwna i tajemnicza sprawa...

Agniesiu walcz z Antkiem :-) nie daj sie :)) niech chlopina je co mu Mamusia daje, bo gdzie bedzie mial lepiej? :-))

A u mnie hmm... Cala noc nieprzespana... Moj A wariowal po lozku, chcial zebym sie z nim poduszka dzielila wiec on spal w najlepsze a ja nieee... Nawet w poprzek lozka mu sie dzisiaj udawalo spac. Takze dziewczyny mi z nim to nawet tv nie potrzeba bo wystarczy obserwowac co w nocy wyczynia hehehe a jak tatus hasal po nocy, to i Anielka musiala, bo przeciez jedno mi nie wystarczy :-) pierwszy raz sie jej chyba tak zdarzylo ze mi spac nie dawala. Bylam na 10 na ktg... W ciagu calego badania mialam jeden marny polminutowy skurcz. Pan doktor sie smial ze jak tak bardzo chce urodzic to mi moze masaz szyjki zrobic, ale pozniej stwierdzil ze jednak glupi pomysl, ze mam czekac az Anielina dojrzeje do wyjscia. Widocznie ma inne plany teraz :D no i o... Leze w lozku i ide spac chyba co by odespac troszke ta wariacka nocke.

Agnieszka nie potrafie powiedzieć jaki kolor, na pewno nie są szare, powiedziałabym ze raczej różowawe, ale to niemozliwe ;||
przez spirale na pewno nie bo jest bez hormonów.. moze to torbiel jakis ? no powiem wam ze my juz dawno w łożku nic teges, w sumie to nie pamiętam czy w tym miesiącu, czy pod koniec zeszłego ostatnio, nie było czasu, mąż wracał jak my juz spałysmy ;|||

aaa nie pochwaliłam sie, zaczynamy niebawem budowe i w przyszłym roku wyprowadzka :):)

noo ;||

Załączniki

• WP_000455.jpg
    WP_000455.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 43
ale Agata no nie ma takiej opcji, raczej po takim czasie od stosunku i mozliwego zapłodnienia wychodziłyby kreski od razu a nie po czasie.. z resztą z pierwszym nie czekałam, ale drugi ogl,adałam po ok. 5 minutach nic nie było a potem sie pojawiła to chyba nie wazne sa ;|

AGACYNDA to sie Anielce spodobało w mamusiowym brzuszku, że wyjść nie chce ;-)
KRÓLEWNA gratuluje rozpoczęcia budowy :tak:no i powiem Ci że te kreski...... hmmm ja marze aby takie zobaczyć ;-)

Ostatnia edycja:
Krolewno no to nie pozostaje Ci nic innego jak przedzwonic do gin i sprawdzic co tam w srodku sie dzieje...

Asitko no spodobalo sie mojej malej Kobietce... Az za bardzo.

Mialam sie zdrzemnac, juz bylam na dobrej drodze a tu telefon mojej szalonej cioteczki w ciazy (3dni roznicy miedzy naszymi kluseczkami) i po godzinie rozmowy juz mi sie spac odechcialo...

reklama
królewno :-) beta chyba rozwiąże Twoje wątpliwości ;) nie wiem czy dobrze widzę ale a polu testowym jest ta jaśniejsza kreska?

Do góry