reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

AGACYNDA tyle tylko ze Fabi nie wytłumacze że mnie brzuch boli bo ona 9 godzin sama w domu i siusiu musze z nią iść :-) po za tym zawsze po pracy jadę do babci na obiad :-) całe szczęście brzuchol odpuścił :-)
a Anielka uparta jest i nie chce wyjść :-)

reklama
To się nazywa koci żywot... pani na podłodze na dywanie a kicia wygodnie rozwalona na fotelu:D

Na obiad hmm... nie wiem jeszcze... może penne z kurczakiem brokułem i fasolką...hm....
albo jakąś zapiekankę zrobię, bo lodówce przyda się czyszczenie zapasów;)

Moje Kotki dostaly ostatnio nowy drapak :-)) taki duzyy :-) z lidla i maja taka frajde ze szok heheh a wczoraj Lusia sie tak rozbawila ze w pospiechu wpadla na lustro ktore sie przechylilo, wpadlo na przeciwlegla sciane i mamy dziure w scianie i rozwalone lustro.
Ja przez dwa ostatnie dni czyscilam lodowke wiec teraz juz mam w lodowce czystki i musze cos wymyslec na obiad...

Agacyndko Ty nadal tutaj? Na porodówkę kochana:) Bo już się fotki małej Anielci doczekać nie mogę:) I Ty sihayko też się powoli zbieraj:)

EEEEEEEEEE nie będzie dzidzi?? myslałam, że albo AGACYNDA urodzi, albo KRÓLEWNA z nowinami przyjdzie a tu nicic:-p

u nas lepiej. mała śpi więc zmykam coś zjesc bo mi żoładek do kręgosłupa sie przyklei:p

Hahahaha tak Paulinko nadal tutaj :-)) chyba tak juz zostanie :p
Domik jedz kobito jedz!

Ja wlasnie tez chyba cos musze zjesc bo jakos dzisiaj weny jeszcze nie mialam.

reklama
witajcie
mała ma pleśniawki, byliśmy u lekarza smarujemy aphtinem i dostała taki na recepte nawet pomaga, pisze jedna reka bo karmie, a na internet mam zadko czas,
moja ma bardzo wodniste pieniste kupy zolte z grudkami moze jej podam probiotyk?
aha i wazyli ją wazy 4070, a 13dni temu wazyla 3650 czyli ponad 400 gram urosla
ogolny stan jest dobry dlatego mnie te pieniste kupy zastanawiaja ,

agacynda trzymam kciuki za ciebie i czekam też na wieści

Do góry