reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
nooo Paulinka:) fantastyczna wiadomość!! gratuluję!!:) to co teraz....:> trzymamy kciuki!!;> &&&&

Asitko zerknęłam na Twój wykres przy okazji.. trzymaj się tam i nie daj tym boleściom:*

Ostatnia edycja:
dziewczyny @ sie rozwinęła na całego brzuchol całe szczęście odpuścił trochę :-) zgodnie z moimi wyliczeniami uda mi się podejść do iui w yym cyklu o ile pecherzyk będzie w lewym jajniku ale na razie cichosza żeby nie zapeszyć :p
ANIELKA nie bądź taka i wychodź bo ciotki w realu chcą Cię zobaczyć ;-)
PAULINKA gratuluje owulki mam nadzieje że będzie owocna :-)

Asitko szkoda nooo... Straszna...

Paulinko gratulacje z okazji owulacji :-))

Sihayko spakowane mam 3 razy bodziaki, 3 razy pajacyki, skarpetki, rekawiczki i czapeczki po dwa razy :-)) a oprocz tego mam juz spakowany zestaw na wyjscie a jakby sie okazalo ze bedzie za cieplo na pajacyk welurowy to mam tez przyszykowany zestaw lzejszy :-))

Paulinko to do dzieła! :-)

Agacyndko u mnie upaly juz sie skonczyly jakis czas temu, teraz temp gora 25 stopni :-)

Asitko przykro mi :( podobno rzadko kiedy iui udaje sie za pierwszym razem. Moja kolezanka miala dwa razy i po tym drugim razie zaszla w ciaze ale naturalnie :) takze kciuki zacisniete na kolejny cykl :)

Napisze jeszcze ze nasza Domi to ma mega talent z tym szyciem! Zrobila przepiekna krowke dla Sarki :))

Ostatnia edycja:
Asitko to zaciskamy kciuki za nowy cykl:)

Agacyndka ciuszki Małej spakowane mam podobnie. Mam nadzieję, że to wystarczy a jak coś to m. będzie dowoził;)

Margotko oj tak.... utalentowana ta nasza Domi...

A u mnie dziś było 28 stopni w cieniu:] w słońcu 38:] może jutro do mnie też dojdzie ten Wasz chłodek...

dziękuję dziewczyny za miłe slowa dla mnie i Lenki:)
u nas lepiej. mały muchomor ladniejszy się robi. pogoda dopisuje, ale duuuszno strasznie. mała grzeczna. jak śpi to mama pracuje:-D dziś na tapecie były czapeczki. jeszcze mi kwiatki zostalo doszyc.

PAULINKO trzymam kciuki!!!
ANIULKA piękny brzusio!!
NOELLE jak teściowa?? szaleje?:-D

brzuchatki jak tam? agacynda to juz wielkimi krokami na porodówkę podaza:szok: ale czas leci.

co do tych rożków to przecież wasze dzieci urodza się w ciepłym okresie więc nie ma sensu je tak opatulac. dzieciaka jest pzeciez też goraco. moja z marac. w domu było 20-21 stopni ona w bodziaku z dł. rekawem, skarpetusiach i zawinięta w rożek a dostała potówki.

Sihayko ja na poczatku mialam spakowane wiecej niz potrzeba ale podeszlam do tego rozsadniej bynajmniej tak mi sie wydaje :-) a poza tym w szpitalu tez gwarantuja ubranka maluchom :-) najwyzej przyszykuje awaryjne w domu i mi moj A tak jak i Tobie Twoj m przywiezie :-))

Domik no tak wielkimi krokami ze wszyyystko oprocz rannych mdlosci mi minelo. Ja chce na porodowke!!!

I faktycznie nie ma co opatulac no chyba ze akurat spadnie temperatura dosyc mocno. Ale to musialaby chyba do 15 stopni.. Sie okaze :-) polozna mi dzisiaj mowila na sr ze mam wychodzac ze szpitala ubrac Malutka tak jak siebie i opatulic cienkim kocykiem lub chusta...

reklama
Do góry