reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Hej kobiety!!
Agacynda :szok: to już???

Sihaya - weź tę piosenkę nagraj, spisz - zachowaj - unikatowa pamiątka!
Mój tata za młodu grał w zespole, takim "weselowym" i zachowała się kołysanka napisana dla najstarszej siostry i nasze stopy z wczesnej młodości odrysowane w jego zeszycie do piosenek:tak: fajna sprawa:tak:

miłej niedzieli wszystkim:-)

Dziewczynki nieee jeszcze nieee... Uspokoilo sie. :-((

Sihayko super piosenka :-)) piosenka zmyslanka made by Mr Sihayek :-))

Moj A dzisiaj puscil Anielince lambade z 1989 roku (ta muzyczke co w latach 90 byla na kazdym pokazie mody) ;D dziecko jak sie ruszalo i harcowalo na calego, tak jak uslyszala muzyke to od razu zamarla...

Jeju jak mnie szyjka kluje... Auuuuc.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe no z piosenką to mieliśmy ubaw po pachy, potem kolejne zwrotki były improwizowane przez nas obojga.. i tak to nas wzięła artystyczna "głupawka"... ale Nadijka o dziwo nie narzeka;)

Agacyndka jak nie oczyszczanie to szyjka...no no...dzieje się, dzieje :>

ps. ukradli nam rower z piwnicy:/ uhhhh.........................

Hahah ale to musialo byc zabawne jak improwizowaliscie hahaha

Rower Wam ukradli?? Masakra. Zglosiliscie?

Szyjka to mnie juz kluje jakos od tygodnia. Takze mysle ze nie ma to nic wspolnego. Jejku jakbym chciala zeby sie cos cokolwiek ruszylo. A tu nic. Yhs chyba wykorzystam seksualnie dzisiaj mojego A.

Agacyndka może się szyjka skraca?? bo mnie tak kuło i teraz po szyjce śladu nie ma ;)
Wykorzystuj A. wykorzystuj:D abstynencja się Wam zbliża wielkimi krokami więc nie ma się co ograniczać a i Anielcia może uzna, że dość ma tych rodzicielskich harców:D

ps. zgłosiliśmy ale co z tego tak naprawdę...

No wlasnie abstynencja... Kurcze biedny ten moj A. Szkoda mi go... Zreszta siebie tez, ale domyslam sie ze po porodzie nie bede myslec nawet o tym, bo czasu nie bedzie.

No w sumie pewnie co z tego, za rowerem to nawet pewnie szanowny organ nawet nie ruszy. Szkoda roweru...

Agacynda jak tam??:D
sihaya?? Moze Ty??:D

Jak sie czujecie dziewczyny??

Domik jak tam niebieskooka slicznotka??Ucaluj od Cioci;D
Agnieszko super!Fajnie,ze mu smakuje...moja je juz calkiem sporo roznosci...ale marchew zawsze musze jej w czyms przemycic....mysli ,ze taka z niej cwaniara;D

Juz nie pamietam co chcialam pisac....
;D

reklama
Dziękuję dziewczyny :-*
AGACYNDA ale super wygibasy Anielki :-) zazdraszczam :-)
SIHAYA aż co za mendy :-/
NOELLE trzymaj się dzielnie i nie daj się teściowej :-)
Pozdrawiam :-)

Do góry