reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Noelle ciiiisza.... Wykorzystalam A z mysla ze cos to popedzi moje Dziecko ale nie... Zlapala sie za pepowine i ani mysli wychodzic.

reklama
Hejooo!!

Asitko jak to beta ujemna? Kurde mole no!!! Trzymaj się, ściskam mocnoooo!! Ale coś tu widzę, że na wykresie się podniosła tempka...

Sihayko przykro mi, ze Wam rower ukradli :( Piosenka boska!!

Domi Lencia to prawdziwa modeleczka!! Przepiękna jest!!

Noelle trzymaj się tam i nie daj teściowej!!

ANIELKOOOOOOOOOOOO WYJDŹ JUŻ Z MAMUSINEGO BRZUSZKA!!! Ciocie ładnie Cie proszą i na Ciebie czekają z niecierpliwością :)))

Aguś, Pianko co tam u Was?

My mieliśmy fajny, spokojny weekend. Caly czas na działce siedzieliśmy i grillowaliśmy :)

Noelle u mnie też cisza;) ale to dobrze w moim przypadku:)

Rano dziś tylko podbrzusze mnie bolało jak na @ ale poleżałam trochę i przeszło.
Poza tym moje Maleństwo chyba rzeczywiście Kluseczką zostanie, bo nie mieści mi się własny żołądek;) zjem trochę i już czuję, że mam pod korek;) a wczoraj zrobiłam paprykę faszerowaną znów i zjadłam tyyyyle, bo ciężko było sobie odmówić tak pyszna wyszła (cóż za skromność;)) no i potem do wieczora odchorowywałam ją, bo tak mi ciężko było;)

Asitko a cóż to z tą Twoją tempka się dzieje.. hmm...
Dziewczyny jest możliwość, żeby beta błędnie wyszła??
Agacyndka jaki ładny avatarek;)

Ja się chyba biorę za pakowanie torby...

Ostatnia edycja:
Sihayka pisze sie na jedna papryke :-)) mozesz kurierem jakims wyslac :)
Pakuj torbe bo w Twoim przypadku to roznie moze byc :-)

A dziekuje, wczoraj wyczailam ze moge zmienic avatar przez telefon hihihi wiec swirowalam o pierwszej w nocy.

Zleeee miii... Probowalam zjesc sniadanie ale mi nie wyszlo. Mala sie rozpycha stopami bo zebrach moich a mi tak niedobrze.

tak.. właśnie mam z nimi dylemat, które spakować hehe...

no i rożka nie mam, a niby na liście szpitalnej jest... ale co tam, mam kocyk;]

Ostatnia edycja:
Ja spakowalam uniwersalne w razie czego hahahahhaha tzn juz przepakowywalam te ubrania milion razy ale mysle ze ta wersja zostanie.
Rozka tez nie mam tylko kocyk, bo uznalam rozek za niepotrzebny wydatek skoro z kocyka mozna zrobic...

reklama
A ile tych ubranek masz spakowanych??

Ja rożka też nie kupowałam, tym bardziej, że mam zestaw pięciu kocyków - od siory dostałam nowiutkie... :)

Do góry