reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

hihihi Sihayko ja wlasnie dzisiaj tez obserwuje stopy, bo moje dziecko wierci sie nieprzecietnie. :-) ale jak mi sie gdzies uklada to wlasnie po prawej i az mnie prostuje bo przeciez te stopy male musza powlazic matce wszedzie gdzie sie da i np w zebra....

reklama
hihi..;) no Ty to się teraz już tym rozkoszuj, póki jeszcze możesz;)
ja sobie mogę ponarzekać jeszcze trochę;)
U mnie pleckami/pupą po lewej stronie się rozpycha a równocześnie po prawej stópkami pcha - i nimi albo w biodra trafia albo w nere albo żebra:)
Trzeba przyznać - rozkoszne te nasze pannice:) aniołeczki;)

hahahaha rozkoszuj sie dobre :-)) zaraz obale butelke wina zeby ja wyploszyc hahahahaha
cos ten moj bebol nie chce opasc...

powiem Wam ze chec posiadania drugiego dzieciaczka jest u mnie duza, ale chec chodzenia w drugiej ciazy juz nie. drugie to chyba za jakies 5 a nawet 6 lat sie pojawi...

nom Sihayko Anioleczki nie z tej ziemii :p

Sihayko generalnie to w nocy wymiotowalam raz i raz rano, troszke mnie czysci... I nienajlepiej sie czulam. Teraz juz troszke lepiej bo moglam cos zjesc przynajmniej...

Noelle wspolczuje! Badz silna :-)

reklama
Agniesiu gratulacje dla Antosia:)

Agacyndka no to się szykuje Anielcia na całego do wyjścia:) ale fajnie:)

Moje Dziecię dziś przechodzi samo siebie... i jak tak dalej pójdzie to mi przez brzuch wyjdzie;)

A oto poezja śpiewana autorstwa taty Nadusiowego;) wczoraj przed snem improwizował córuni do brzucha, hehe:
Jestem sobie Nadia mała hop sa sa, hop sa sa
Siedzę w brzuszku całkiem sama hop sa sa hop sa sa;)
Nie mam miejsca na me ruchy hop sa sa hop sa sa
Miewam czkawkę do poduchy hop sa sa hop sa sa...;)

Ostatnia edycja:
Do góry