reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

agacynda ja małego biorę do łóżka czasami nad ranem gdy on w przeciwieństwie do mnie nie ma zamiaru dłużej spać..wtedy się przytuli, wygaworzy co mu na duszy leży, czasem cyca jeszcze złapie i najczęściej na trochę jeszcze przyśnie ;) chociaż u mnie ten ból że jak synek przyśnie to zaraz córa wstaje :wściekła/y:a jak go zluka to nachyla się nad nim i woła: dzidziuś obudź! :-D córkę brałam do naszego łóżka i to się na mnie odbija do dnia dzisiejszego bo nie chce zasnąć jak nie miętosi moich włosów :no: ale fakt kocham spać z moimi dziećmi :zawstydzona/y::sorry2:
Asitka pięknie! :) ja też nic nie mówię ale myślę to samo co Gosiak.. ;-) :-)
Agnieszko pokaż jakąś fotkę eleganta z chrztu :-) ja robiłam chrzciny 2 razy w lokalu i to była jedna z najmądrzejszych moich decyzji :-D
Noelle zdrówka! nie daj się!
Sihaya pięknie Naduśka rośnie!

reklama
Pianko jeszcze masz czas by oduczyc core spania z Wami :-) toz to Dzidzia jeszcze jest :-) hihihi i wcale sie nie dziwie ze lubisz spac ze swoimi Dzidziolkami :-) musi byc cudowne uczucie :D

PIANKO z nami śpi piesek shar pei i on a raczej ona bo suczka też potrafi się rozwalić ale ja jej się nie daje więc mój m. leży ściśnięty :-p

Asita też się próbowałam nie dać ale na nią to nie robi wrażenia i jak się nie przesuniesz to budzisz się z jej stopą na czole :baffled: ale śmieszna jest jak przeżywa przez sen, ostatnio bańki przez sen dmuchała :-D

U nas bez zmian, zjadła 2.20 i do teraz niczego się chwycic nie chce.... oooo zgrozo.

co do spania to ja mysle, że kazde dziecko jest inne. zazdroszcze Gosi! super, ze mała tak spi u siebie, tez bym chciała ale to nierealne u nas było. na poczatku ona nocami nie spała wiec co... miałabym tam sama siedziec w pokoju. czasami się darła nocami. a jak ulewała!!! i ulewa do tej pory. wiele razy zrywałam się z łozka, żeby ją ratowac. myslę, że gdyby była w drugim pokoju mogłabym nie zdążyc:-( a teraz chce spac ciągle na brzuch lub na boku, a jak śpi na brzuchu to nie umie sama na bok sie przekrecic i piszczy. jak w porę nie zdazę odwrócic to jest ryk.
także GOSIAK WIELKIE BRAWA DLA SARY!!!!!!!!!!!!!! Lenka gratuluje i zazdrości młodszej koleżance

AGACYNDA haha to masz rozkminke. mnie sie Jagoda taaaak podoba. Jagódka:) mmm miodzio!!!
SIHAYA jejciu kochana nogi zaciskaj i czekaj z Nadusia jeszcze te dwa tygodnie. wypoczywaj!
KROLEWNA miłego wypoczynku
ASITA ooo jutro wielkie emicje!!!1 trzymam kciuki!
AGNIESZKA czekamy na foto na wątku zamkniętym:)
PIANKA hahah bańki mnie powaliły!
ANIULKA czekamy na foto:)
NOELLE ciesze się bardzo, że jesteś zadowolona:) Pisałam Ci o praniu itd? wczoraj powstała nowa opaska z różowym kwiatem na koronce oraz przytulaki:) sa takie milusie, ze sama sie wtulam w to:p zdrówka życzę!!! i cierpliwosci do marudy!
u nas mała z rana zalega w naszym łozu. jak wstaje o 5 i nie ma zamiaru spac to ją kłade miedzy nami ona sobie tem gada a my kimiemy:-D

przytulaki:) kicek.jpgIMG_1494.jpg

Załączniki

• kicek.jpg
    kicek.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_1494.jpg
    IMG_1494.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Domik cudowne te Twoje pluszaczki a Lencia przejdzie i to i bedzie dobrze :-))
Ja rozkmine mam nieziemska... Oprocz Anielki, Jagody i Antonii to podoba mi sie jeszcze Matylda i Gaja... Kill me. Pls...

No co tam dziewczynki? Co tu taka cisza ? Hmm? Tylko Krolewna urlopowiczka jest usprawiedliwiona :D
Asitka jak nerwy? Trzymasz na wodzy? :p

Do góry