reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
cze....
Niech mnie ktos dobije...chora jestem tak,ze tylko o eutanazje prosic pozostalo..grypa?zatoki? chyba wszystko naraz.Poza tym malej idzie jakis ząb juz,bo cyrk na kolkach jest w stanie zalagodzic tylko zel na dziasla.Nic tylko sobie w leb strzelic.
A co tu u Nas slychac??
agacynda rodzisz?sihaya jak tam ??:D
Domik dziekuje raz jeszcze .Zabawki cudowne.Mala zachwycona.Opaseczka tez cudowna.Na pewno nie byl to moj ostatni zakup u Ciebie!Jestes boska!!Czemu ze mnie takie beztalencie??:D
Asita kochana!Sledze Twoj wykresik caly czas!!kciuki zacisniete i byle do piatku!!O ktorej jedziesz do labolatorium?wynik juz w piatek?czy jak to tam wyglada u Was?

Sprobuje Was doczytac....

Noelle jeszcze nie rodze ... Niestety. Dzisiaj po raz kolejny zmienialam Malej ubranka do szpitala. Szurnieta jestem...
Biedna ta Twoja Zabkujaca Pannica... I Ty chorowinko. Kuracja miodem i herbata by sie przydala :*

Dziewczyny ja juz nie wiem czy Anielica bedzie Aniela... Bo dzisiaj podoba mi sie tez Antonia (nie Antonina) i Jagoda... Chyba dopiero jak sie urodzi i ja zobacze to podejme decyzje.

No Agacyndka pilnujcie się tam z Anielcią....:D bo Nadusia chyba postanowiła się z Wami pościgać w biegu na porodówkę;)
Ja już po wizycie i tak: Naduś waży prawie 2600 bez kilku gramów...
ja już w zasadzie nie mam szyjki, skróciła się całkiem. Na szczęście całkowicie zamknięta jeszcze. W związku z tym przez dwa tygodnie mam zakaz przytulanek i większego wysiłku, mam dużo odpoczywać żeby rozwarcie się nie zrobiło, a potem po tych dwóch tygodniach to już wszystko mi wolno i jak to gin powiedziała niech się dzieje wola boża;)
Aha no i mocz mam średni bo jakiś stan zapalny wyszedł. Więc dostałam tabletki z żurawiną+witC+pietruszka oraz specyfik do wypicia dziś i jutro na noc.
Aaaa.. no i mam powoli pakować torbę do szpitala hehe...;)

Noelle współczuję kochana:( nie dość, że choroba to jeszcze dziąsełka:(trzymajcie się tam i zdrówka!!:*

AGACYNDA jak zobaczysz dzidzię to od razu będziesz wiedziała jakie imię do niej pasuje ;-) byle nie wyszedł chlopak :p
SIHAYA aaaaaaaaa to tutaj wyścigi z Agatką będziecie robić ktora pierwsza :-D

Sihayka to masz Malenka kluseczke hihihihi dobrze ze z Nadusia wszystko dobrze :-) i oszczedzaj sie kobito, oszczedzaj :-) szkoda tylko tych przytulanek :-)) hehehe
A jak z wyprawkowymi zakupami u Was? I co z wozkiem? Juz w domu?

Asitko chlop nie bedzie, moj gin stwierdzil ze to niemozliwe by sie pomylil on i jego mentor :D heheh

Taaak wózek już dawno w domu- wyprany, wywietrzony czeka na królewnę;)
A z wyprawki w zasadzie brakuje mi tylko pampersów i stanika do karmienia;) i chyba tyle.. kurcze muszę listę przeanalizować czy o czymś nie zapomniałam... gorzej jak zapomniałam wpisać na listę i teraz żyję w błogiej nieświadomości...;)

Asitko ja tam wolę, żeby Anielka pierwsza się światu pokazała:) ale po dzisiejszej wizycie to już niczego nie mogę być pewna...
... jak sobie tak pomyślę jak Nadusia fika i się rozpycha to ona gotowa sama za tą szyjkę chwycić piąstkami i sobie ją otworzyć hehe... tfu tfu.. dziecię moje nawet nie próbuj.. masz sobie siedzieć grzeczniutko w mamusinym brzuszku!

reklama
A pokazywalas Sihayko Nam wozio?? Bo ja nie pamietam...
No na Nadusie troszke za wczesnie. Niech sie jeszcze wstrzyma odrobinke :-) a pampersy to nie problem. Ja kupilam w internecie i przeplacilam bo w rossmanie byly tansze... Ja jeszcze tylko spirytus do pepuszka musze kupic i wsio... Jakos mi nie po drodze do apteki ostatnio :-)

Do góry