reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
dowloklam sie na polzywa do telefonu dla Ciebie Asitko!!
chcialam Ci powiedziec ,ze kciuki trzymam bardzo mocno za jutrzejszy dzien.Taki spadek to nie spadek.Do jutra!!buziaki!!!

Asitko kciuki mocno zaciśnięte!!! Jutro wielki dzień :) Ale ja myślę, że będzie dobrze!

Domik jak dziś Lenka? Mam nadzieję, że lepiej :) Pluszaczki śliczne! heh jak to przez dziecko można odkryć talent mamusi ;)

Agacynda ja myślę, że jak się mala urodzi to będziesz wiedziała jak jej dac na imię ;) Ale ja juz przywykłam do Anielki :) A A co mówi na imiona? też niezdecydowany? :)

Noelle a co Tobie żeś pół żywa? znów plecki? Buziaki dla Was :*

Sihayko co u Ciebie i Naduni? odpoczywacie pewnie do góry brzuszkiem ;)

Agniesiu czekamy z niecierpliwością na zdjęcia! A Twoja Dominika jest baaaardzo podobna do tej dziewczynki co grała w polskim filmie "Tylko mnie kochaj" z Zakościelnym. Normalnie jak dla mnie to skóra zdjęta z niej :)

Pianko to macie wesoło w łóżku ;) Fajnie :) Ja też rano biorę małą do nas i leżakujemy sobie od 6 ;)

U nas ok wszystko, mąż miał drobną kontuzję pleców ale już dziś wrócił do formy :) Jutro jedziemy na weekend do mojej mamy.
Aaa właśnie miałam pytać Ciebie Sihayko jako eksperta, bo tak się zaczęłam zastanawiać czy Sara nie ma wzmożonego napięcia mięśniowego a to wszystko przez zaciśnięte piąstki. Bardzo często ma zaciśnięte i nie wiem czy już powinnam się martwić czy w jej wieku to jeszcze normalne?

W oczekiwaniu na Asitkową betę;-), przesyłamy świeżutkie fluidki:

już idą!!
DSC_0006-1.jpg

Załączniki

• DSC_0006-1.jpg
    DSC_0006-1.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Anulka cudny brzuszeczek masz :-))

Gosiu moj A jest za kazdym imieniem oprocz Gaji. Biedny ten Twoj maz... Dobrze ze juz lepiej. A jak Sarunia? :-)) rosnie Malenka? :-)

Ja dzisiaj slomiana wdowa bylam razem z mamunia moja... Moj A i moj tatus pojechali na ryby razem a wrocili tacy weseli hehehe pol godziny temu. A wyjezdzali o 12... Yhsss.
I powiem Wam ze juz chce tak urodzic ze masakra. Jestem padnieta przez bebol... Normalnie wstac nie moge tylko wygibasy jakies na rekach. I latanie w nocy do lazienki po 5 razy ale najpierw trzeba sie podniesc wiec cala wyprawa i rozbudzanie. A pozniej spie do 11... :|
Ahh ponarzekalam troszke.

Do góry