reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

hej dziewczyny :-)
u mnie tempka w dół więc raczej nic z tego :-( ale co tam następnym razem sie uda :-) na nete poszłam wyniki dopiero odbiore po pracy czyli koło 15:30 ale nie wiem czy nie zajrze do nich jak m. będzie przy mnie :-p chociaż przy nim mogę się rozsypać :-( więc lepiej żeby tego nie widział :-(
ANULK@ jaki cudny brzuszek :-)

reklama
Asitko kochana jeszcze nic straconego moja temp w dzień miesiączki spadła też do 36,7 a mimo tego test wyszedł na+. Poczekajmy na wynik betki zobaczymy trzymam kciuki kochana

A mój Antoś daj mamie popalić w nocy coś mi marudzi ostatnio i wydaje mi się ze to na ząbki bo wszystko co dopadnie wkłada do buzi i ściska tymi małymi dziąsłami słodziak mój

Asitko kciuki trzymam mocno !!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jeju jak ja sie denerwuje hahahahahahah jakby to moja beta byla :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asitko mi dzień przed testem też tak tempka spadła więc nie ma co tracić nadziei!! Jeszcze pół godziny!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciuki kochana, fluidki i wszystko co się da;)

Anulk@ łoooooooooo!!!! jaki brzusio cudny:)

Margotko co do piąstek to u każdego dzieciątka jest różnie, wiadomo:) normy normami ale różnie bywa. Generalnie w drugim miesiącu się rozuluźniają, co raz częściej są otwarte. Ale ostatecznie przyjmuje się, że w trzecim miesiącu są już w pełni otwarte, kciuk odwiedzony itp:)

U nas w porządku:) odpoczywam:] wczoraj byliśmy cały dzień na działce i cały dzień grzecznie byczyłam się na leżaczku:] dziś trochę mieszkanie ogarnęliśmy z m., byłam kupić stanik do karmienia i teraz już też się wyleguję, a na jutro znów plan działkowy mamy.
Aaa... i właśnie mi się pranie robi "wyprawkowe" tzn moje koszule itp, i w poniedziałek mam zamiar zabrać się za pakowanie torby:]
Nadusia bryka fika standardowo;) piętki eksponuje co rusz w prawym boku i jak za dużo się ruszam to od razu wyraża swój sprzeciw;)

Sihayko madra ta Twoja coreczka :-) wie za co matke kopac :-) hihihihi a Nadusi ubranka juz wyprane? :-)

Ja dzisiaj posprzatalam burdello domowe, poodkurzalam i pomylam podlogi i wlasnie na fotelu z wyciagnietymi nogami leze u rodzicow :-))

Tak, Nadusi są już wyprane i wyprasowane:)
Agacyndka a ten suwaczek u Ciebie, że jeden tydzień i pięć dni... no no... :D ale to zleciało:) to w zasadzie możemy Ci sekundowąć i odliczać już;)

Tak naprawde to 1 tydzien i 4 dni bo wg gin mam termin na 27.08... :) mozecie odliczac. Ja to bym chciala dzisiaj urodzic. Podoba mi sie data...

reklama
hehehe... a masz jakieś objawy? przepowiadające skurcze czy coś?

Asitka jak chce czekać na męża, to jeszcze potrzyma nas trochę w niepewności:/

Do góry