reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Tak, spi sama. My mamy tylko w nocy drzwi pootwierane od sypialni i od jej pokoju i video nianie, a sypialnia jest obok jej pokoiku wiec zaraz jak sie obudzi to jestem u niej, karmie i wracam do meza :)

reklama
No prosze. Super!! Aczkolwiek ja bym sie bala przy Naszych kotach... Dlatego Mala ma lozeczko i u nas i u siebie... A nie przeszkadza Ci takie bieganie?

Domik duzo sily Kochana!!!!

Biegam tak juz 3mce i jakos nie jest to dla mnie uciazliwe a teraz jak mala wstaje tylko dwa razy to tym bardziej nie :) no jakbym miala zwierzaki to tez bum sie bala a tak nie mam czego i przynajmniej stres zwiazany z przeprowadzka do pokoju i nauka samodzielnego zasypiania mam z glowy ;) a i przytulanie z mezem mam non stop ;)

Domik trzymaj sie tam! Duzo sily kochana!

Kurcze fajnie Gosiu, fajnie. Tez bym chciala ale raz ze koty a dwa ze pokoj w drugim koncu mieszkania... Troche bym musiala latac...

MAm chwikę dla siebie więc jestem :))

Mój Antoś spi z mamą i tatą w nocy, mama ma lenia i nie chce jej sie w nocy wstawać a tak tylko wyciąga cycocha i jest ok i mama zadowolona i Antoś :) a w dzień śpi w swoim pokoiku

Agacyndo piękny brzusio :)

Domi dasz rade :)
Gosiu Ty kiedyś pytałaś o mate ja też jej nie mam i nie będę mieć przy córci miałam i ona nie chciała leżeć więc sprzedałam a dla Antka zamówiłam takie cudo INTERAKTYWNY MUZYCZNY OCEAN 3 W 1 - LITTLE TIKES (3455228311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. niedługo powinno dojść :-) może się sprawdzi zobaczymy

W niedziele mieliśmy chrzciny i powiem wam ze wielka ulga ze już po, tyle sprzątania było że następna impreza w restauracji :)

Hmmm to mi Margotko dałaś do myślenia z tym spaniem Sary we własnym pokoju... my też mamy sypialnie tuż obok pokoiku Małej ale planowałam wstawić łóżeczko do nas. Z drugiej strony też kwestia kota. Hmm.. chyba na początek wstawię jednak do nas, zobaczę jak kicia będzie reagować i jak Malutka sypiać... ale temat do przemyśleń jest;)

Domik jak tam Lenka?? buziaki od cioci z okazji ukończenia piątego miesiąca:) a Tobie siły:)

Asitkoooooooooooooooooooooo....:) 36,88 oby tak dalej kochana!! jeszcze dwa dni:)

Anulk@ ja się pochwaliłam, Agacynda też a Twój brzucholek to gdzie?:)

DOMIKCW Wszystkiego najlepszego dla Lenki :-) a Tobie kochana siły, trzymaj się :-*
SIHAYA no właśnie u mnie ta tempka nie raz dawała złudne nadzieje :-( ale wierzę że sie udało :-)

Ostatnia edycja:
Hejka!
No więc ja chętnie Wam pokażę mój dumny brzusio, ale nie mogę niestety z powodów technicznych - nie mam czym się obfocić:zawstydzona/y:, ale w długi weekend może mi się uda dorwać jakiś sprzęt...
Asita -2 dni!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& w piątek chyba nam się wątek zagotuje z napięcia:-D
Domik - trzymaj się i przekaż Lence wszystkie buziaki od cioć z bb, to może jej przejdzie troszku

reklama
Anulka w takim razie czekamy az Ci sie uda machnac zdjecie brzusia :-)) Anulka Kochana polecam Ci meksykanskie dzwoneczki bola :) ladna ozdoba dla mamusi i pozytywne oddzialywani3 na maluszka a juz mozesz zaczac uzywac :)

Agniesiu fajnie, ze chrzciny juz za Wami :-) ja chyba tez bede nocnym leniuszkiem i Anielke bede do cyca przystawiac i kimac dalej hihihi kurcze doczekac sie nie moge.

Domik ucaluj Rozrabiaka wysypkowego :-) jak dzisiaj?

Asitko co za emocje juz teraz nam serwujesz :-)) do piatku z nerwow to chyba urodze...

Do góry