reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Hehe Margotko ja w sumie też nie mam do nikogo... możesz mi podać na priv to będziesz pierwsza poinformowana:)

Agacynda jak wizyta dzisiejsza? Jak się miewa Anielcia??

Asitko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak tam, ile dziś zjadłaś?;) jakieś smaczki? zachcianki? a może Cię odrzuciło od ulubionych smaków??

reklama
Sihayko wizyte mam o 13.30 :-)) wiec sie dowiem co u mojej Gwiazdoliny... Obudzilam sie dzisiaj ze spuchnietymi stopami ... Musze mojemu gin o tym powiedziec.

Co tu taka cisza?

Gosiu, Noelle, Pianko, Asitko, Paulinka, Anulka, Krolewno!?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej:-)

Asitko jak tam? :-)

Agacynda koniecznie powiedz o tym dzis ginowi i daj znac co u Anielki ;) pochwal sie nowym wystrojem gniazdka ;)

Sihayko wysle Ci nr do siebie ;) jak sie dzis czujesz ?

No wlasnie co tu takie pustki?

Zamowilam malej wczoraj mate na allegro za 100zl, jak przyjdzie to sie pochwale czy fajna ;) zaczelam tez cwiczyc codziennie z Chodakowska zeby wrocic jakos do formy ;)

Hej dziewczyny :-)
Niestety nie zauważyłam żadnych zachcianek ani nic z tych rzeczy :-( na dodatek tempka z dnia na dzień mi spada :-( ale jeszcze mam nadzieje :tak:

jak Wy kochane się czujecie????
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
A dzięki Margotko, nie jest dziś za gorąco więc daję radę:)
Tylko wciąż te noce nieprzespane dają mi sie we znaki, ehh.. ciepło, Nadusiek-wiercipiętek, siku, bolące biodra...
Dzięki za numer:)

Agacyndka no właśnie, chwal się gniazdkiem, chwal:)

Gosiu wracac do formy? Przeciez tak ladnie wygladasz!! :-)) a z jakiej firmy mate zamowilas? Ja musze sie zaczac orientowac bo jesli zadna ciotka nie kupi to bede musiala ja sie tym zajac :-))

Sihayko znam ten bol bolacych bioder w nocy... Aczkolwiek dzisiaj mi sie swietnie spalo. I Anielka tez spala... A Ty do srody czekasz na wizyte?

Asitko spokojnieeeee... Tempka poszybuje jeszcze w gore :-) i na zachciewajki tez przyjdzie czas :p

Zdj sypialni
Wczesniej tam gdzie szafa to bylo Malej lozeczko... No i zaslony sa nowe :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 36
I jeszcze pokoj Malutkiej w calej okazalosci :-))

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sihayko jeszcze troszke :)
Wgl oststni miesiac ciazy jest najciezszy bo wszystko boli i wszystko wkurza, jest sie juz zmeczonym i nie mozna sie doczekac konca :)

Agacynda no piekne gniazdko! Mate zamowilam tzw. no name, znaczy jest jakas firma ale nie zadna FP, tiny love czy bright starts jakas taka zwykla, pozniej wrzuce linka jak przyjdzie i bedzie godna pilecenia ;)

Asitka nic Ci nie spada :) zobacz sobie moj ciazowy wykres ;)

reklama
Do góry