reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Gosiak: a nie masz jeszcze maty zadnej?? ja moja od urodzenia kłade od urodzenia :p jak nie umiała sie obracać to pstrzyła na zabawki, a teraz na brzuch i obkręca sie w koło a ja rozkładam jej wokół zabawki i grajki różne :p
szczerze to miałam dwie maty, jedną z FP druga najtansza z canpol babies, i ta druga wygrała, FP itp są przereklamowane, z canpola mam bardzo kolorową ale nie moge jej nigdzie znaleźć moze ich juz nie ma, to było 3 lata temu kupowane, zabawek jest do niej duzo, a ja i tak wieszam tez zabawki nie od maty i przede wszytskim jest duza, jak mała robi fikołki to nie spada co chwila z niej

reklama
gosiak ja mam zwykla mate.Nawet nie wiem jakiej firmy;) i sprawdza sie bardzo.pelno zabawek ma lusterka szeleszczace piszczace i grajace zabawki itd Nataszka potrafi lezec i kulac sie na niej godzinami:) poza tym tania byla bo jakiej 50zl tylko.Wiec nie aiem czy warto inwestowac w te firmowe.Swoja droga nie mialam wiec nie wiem ale ta sie sprawdza

Królewno no jakoś tak wyszło, że jeszcze nie mam :)
Dzięki dziewczyny, czyli też kupię jakąś zwykłą :) Bo słyszałam, ze niektóre dzieci wgl się nie interesują matami więc jak mam wydać prawie 300 zł i ma leżeć w szafie to wolę kupić jakąś tańszą :)

Dziewczyny ale Wam te dzieciaki szybko rosną :-) mi się wydaje, że dopiero co cieszylismy zie z pozytywnego testu a jeszcze trochę a Wasze bobasy już będą same śmigać :-)

Dzięki za wsparcie :-* ♥♥♥ wierze że mi sie udało i za tydzień beta będzie tego potwierdzeniem :-)

gosiak ja mam 4 maty - efekt zdublowanych prezentów i spadku po siostrzeńcach ;)
1. INTERAKTYWNA EDUKACYJNA MATA MIŚ Z POZYTYWKĄ 2766 (3310904801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. taką dostaliśmy w prezencie, dobra tylko dla maluszka na start, proste zabawki i pozytywka, dzieciaki mi na niej usypiały
2.
i-tiny-love-mata-swiat-muzyki.jpg Tiny Love ta super się sprawdza - kolorowa, ma piszczałkę, lustereczko, szeleściki także jest się czym bawić na brzuszku a leżąc na plecach ma pałąk z fajnymi zabawkami i trójkąt który gra jak się w niego uderzy, łatwo się składa mały chętnie się na niej bawi, doczepiam mu jeszcze inne zabawki i maltretuje je sobie do woli ;)
3.
101_8255.jpg takie mam 2 jedna FP druga nie wiem jakiej firmy dobre tylko do ćwiczenia brzuszka, szybko się nimi znudzili

Często można używane kupić w super stanie za grosze :)

Załączniki

• i-tiny-love-mata-swiat-muzyki.jpg
    i-tiny-love-mata-swiat-muzyki.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 29
  • 101_8255.jpg
    101_8255.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 31
Asitko widzę, że się pniemy... pniemy w górę:D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agacynda super, że ktg w porządku:) a usg kiedy?w poniedziałek?

Domik gratulacje dla Lenki:) zuch dziewczyna!!:)

Margotko ja płonę, tonę, padam:] choć niby jest lepiej niż wczoraj na zewnątrz bo lekki wiaterek... ale mimo wszystko.. więc byle do jutra!!
Co do maty, to się wtrącę mamuśkom...;) i ja też polecam;)

Właśnie dzwonili do mnie od gin, czy jestem zainteresowana wcześniejsza godzina wizyty w środę:) no jasne, ba!! i zamiast na 14.30 idę na 11:) <jupi>

Noelle udanego weekendu!! wypoczywaj i korzystaj z chwili "wolnego:)

NOELLE udanego wypoczynku.
SIHAYA to czekamy na relacje.
AGACYNDA a Ty gdzie?? na porodówce?
GOSIAK moim skromnym zdanie w firmowe zabawki warto zainwestowac ale takie jak hustawki, skoczki itp bo sa porządne od podrubek, ale mata jak mata. znajdziesz pełno na alegro identycznych jak te z fb. i nie zawsze dzieci chca na nich lezec. i kup kolorową z zabawkami, melodyjkami itp. ja chciałam jakąś fajna z dużą iloscią zabawe, ale jak mała się urodziła to znajomi powiedzieli, że nam kupią. więc ok. kupili, ale różową! cała w odcienach różu... na poczatku mała była zainteresowana, ale teraz nie za bardzo. wszystko jest jednolite i ma mało zabawek....

Noelciu wage dopiero szacowana poznam w poniedzialek, bo w srode mialam tylko ktg robione.
Udanego wyjazdu Kochana :*

Mgielko daj koniecznie znac jak wyniki posiewu! I Tobie tez zycze udanego wyjazdu:*

Gosiu dzisiaj znaaaaaacznie lepiej... Wreszcie oddech. Wreszcie ubralam inne buty niz rozchodzone klapki... A odnosnie mat to Zobacz sobie w ikei. Maja tam taka fajna spora i kolorowa...

Sihayko dokladnie, usg w poniedzialek. Doczekac sie nie moge :-)) Ty tez pewnie, coo? :-))

Domik do porodowki to mi dzisiaj ewidentnie daleko bylo hihi... Wlasnie wrocilam od rodzinki z zielonej gory.

Asitko Kochana trzymam kciuki za tempke i za betke! Sle Ci ostatkiem sil fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Troche mnie wytrzeslo w samochodzie i mialam nadzieje ze cos sie ruszy moja pannica, ale ona ma tylko ochote na figle w maminym bebolku. Cuda wyczynia. A boli...
Dzisiaj w nocy przezylam katorge. Padnieta o 22.30 juz lezalam w lozku... A zasnelam grubo po 1. Nie pomagalo otwarte okno ani mokry recznik na nogach ani w pozniejszym etapie desperacji na twarzy. Pomogl dopiero wiatrak. Ale za to dzisiaj ... Ahh ten deszcz :) cos cudownego :D

Ale tu weekendowe pustki :)

Tak sie zastanawiam Agacynda i Sihaya czy Wy macie do kogos nr tel zeby dac nam tutaj znac jak sie juz zacznie?
Ja to wczoraj jak Ciebie Aga nie bylo to myslalam ze juz rodzisz :p

reklama
Hehehehe Gosiu nie rodze i chyba daleko jeszcze... aczkolwiek wydaje mi sie ze brzuch mi sie troche obnizyl...
ja nie mam numerow ale mam fb wiec w razie czego bede na fb pisac ktorejs :-))
Aa mam numer :-) do Mgielki :-)

Edit niedzielny :-)
Uwilam gniazdo hehehehe przemeblowalam z A sypialnie, poscielilam Malej lozeczko hehehe :D
I zamontowalam jej rolety w pokoju :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry