reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Anulka gofryyyy!!! Niedobroto... Podziel sie :-)

Ja tez trzymam kciuki za Asie, of course, ale musze pisac do Was :-) uzaleznienie :p

I tak, moja Gwiazdolina od samego poczatku swiruje cos z szoł biznesem :D hahaha bo matce sie nie udalo wylansowac hahahahahahah

reklama
Agacynda to może pomóż Anielce się zdecydować?;) jakieś okna do mycia albo coś, hihi...
Super, że wszystko z Wami w porządku:) A Malutka to rzeczywiście szykowna, filigranowa dziewczyneczka się zapowiada:)

Kciuki za Asitkę oczywiście zaciśnięte:) ja bym co chwilę na jej wykres patrzyła czy już jest nowa tempka dodana hehe....

A my dziś urządziliśmy przedpokój, w końcu mam lustro!! i wieszaki hehe;)
I po tych emocjach brzuchol tak mi się zaczął stawiać a Nadusia tak kopsać, że od 18ej leżałam plackiem. Teraz wzięłam prysznic i znów leżę...

Anulk@ pooooodziel się gofreeeeeem..... takiego z samymi owocami bym zjadła... <mniam>
A jak Ty się czujesz w ogóle, hm??

Ostatnia edycja:
AGACYNDA faktycznie Anielka to będzie gwiazda ;-) tak jej się u Ciebie w brzuszku podoba, ze nie chce wyjść :-)
ANULK@ dziekuje :* mam nadzieje że beta będzie wysoka :zawstydzona/y:
ja byłam na rowerku i zrobiłam 15km, ale tak rekreacyjnie :rofl2:
pozdrawiam do juterka :-)

Sihayko nooo superancko ze przedpokoj zrobiony :-)) i lez lez. Cieplej herbatki sobie zrob, nozki do gory i zyc nie umierac :-))
Ja wlasnie tak robie od godzinki... I czekam az Niemaz zrobi kolacje :-)
A mycie okien planuje na przyszly tydzien :D

Asiuuu Ty na tym rowerze tak sobie w kosc nie dawaj ! Nooo !!

Ja już po kolacji;) ale Anulk@ tymi goframi tak mi zapachniała, że myślę nad jakimś miksem owocowym... a tu kurcze tylko maliny i jabłka w lodówce:/ (...)
Padło na jabłko... dobre takie zimne i kwaśne:)

A wiecie.. dziś mnie Pani w sklepie przywitąła tekstem "dzień dobry, oooo.. to Pan jeszcze chodzi?!" no i potem wyszło na to, że na jej oko to ja wcześniej urodzę niż mam termin... kurcze wszyscy mi to mówią...i musze przyznać, że zaczyna to wywoływać we mnie pewien niepokój...
Chyba jutro zrobię sobie fotkę i się Wam zaprezentuję, ciekawe co Wy powiecie... no i gin w środę.... niech już ta środa będzie!!!!!

Bo ja wiem czemu..:| bo chyba nastawiłam się na ten wrzesień a tu w koło słyszę, że wcześniej... a może dlatego, że przecież to jeszcze tyyyyyle czasu do porodu było.. a to już za chwilę się okazuje hehe...
A może to taki standardowy niepokój "przed"... :)

hmm... chyba musze się pożegnac na dziś - coś mi się laptop grzeje ostatnio:/ chyba jego żywot dobiega końca:( i muszę go oszczędzać... z kolei m. na swoim kompie więc nie mam jak klikać...
to dobrej nocki!! do jutra:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry