reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
A dziekuje dziewczynki :-) staralam sie :-) aczkolwiek w sypialni to mam jeszcze wiele planow :-) glownie obrazkowych :D

Jejku nie lubie na kase chorych przychodzic bo czekam i czekam... Ponad godzine juz.

Edit powizytowy.

Mloda dama moja wazy 2996g :-)) mowi ze do porodu to ona sie nie szykuje bo wysoko siedzi ale lozysko juz mam ze zwapnieniami i widac kawalki mazi plywajace w wodach. Malutka urodzi sie miedzy 2900 a 3300... Tak stwierdzil. No i generalnie wszystko jest w porzadku...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No cisza, bo wszyscy trzymają kciuki za Asitę i jak tu pisać:-D:-D:-D

A w realu to pewnie dziewczyny korzystają , że na dworze da się oddychać i się dotleniają - i słusznie! A mnie się zachciało dżem brzoskwiniowy uskuteczniać i chyba nawet gofry do niego dorobię:-) bo smaka mam:-)

Agacyndo, ale widzę, że Aniela to top model od zarania... Nie za mała, nie za duża, lecz w sam raz!

Do góry